Останні новини - 02-12-2012, 10:12 - sasa 122

“Зоря” виставить Ярмаша на трансфер

Григорій Ярмаш

“Зоря” знаходиться на порозі грандіозних кадрових змін. Так, з упевненістю можна стверджувати, що нові команди вже саме час шукати чотирьом виконавцям: Сергій Силюк, Дмитро Хомченовський, Даніелю Аддо та Івану Родічу.

Однак, є й інша четвірка, яка взимку, ймовірно, також змушена буде розлучитися з Луганськом. Мова йде про футбольних ветеранів, в число яких спокійно можна віднести 35-річних Віталія Постранського і Олександра Грицая та 30-річного Дмитра Козаченка, а також – Григорія Ярмаша.

Ситуація з цими гравцями така: воротарська позиція вимагає солідного посилення, тому якщо “Зорі” вдасться продовжити оренду або викупити права Ігоря Левченка у донецького “​​Олімпіка”, то і Постранський, і Козаченко будуть не потрібні, а на заміну їм вже підшукується ще один голкіпер .

Що стосується Григорія Ярмаша і Олександра Грицая, то вони будуть виставлені на трансфер суто в разі успішних пошуків якісних гравців у центр поля і справа в захисті, – повідомляє офіційний сайт “Зорі”.

P.S. Свого часу, як Ярмаш залишав “Ворсклу”, Микола Павлов казав, що якщо Григорій не заграє у новій команді, він його обов\’язково забере назад у Полтаву. Наразі у “Ворсклі” вже немає і самого Миколи Петровича, а Ярмаш залишився, фактично, без команди. Можливо керівництву біло-зелених варто звернути увагу на цей факт, тим паче у команді такі проблеми в захисті.

Погода