Хокей - 25-12-2012, 12:12 - sasa 170

Зроби собі подарунок на Старий Новий рік

Зроби собі подарунок на Старий Новий рік

Любиш хокей? Хочеш побачити справжніх зірок Світового рівня та підтримати українську команду у вирішальному матчі євротурніру? Сайт уболівальників Ворскли організовує поїздку на матч третього туру Континентального кубку, що буде проходити у Донецьку з 11 по 13 січня 2013 року.

 

В останній ігровий день,13 січня, суперником донеччан буде французький клуб Руанські Дракони, який вже вчетверте буде представляти свою країну у суперфіналі Континентального кубку – єдиного хокейного євротурніру, аналогу футбольної Ліги Чемпіонів. До речі, минулого року саме французи стали переможцями Континентального кубку, у вирішальному матчі перемігши саме Донбас з рахунком 5:2. Тож у донецьких хокеїстів є прекрасний шанс взяти реванш у себе вдома. Тим більше, що цього року склад команди поповнили НХЛівці – Руслан Федотенко, Олексій Понікаровський, Антон Бабчук, Оскар Бартуліс, Сергій Варламов, кращий воротар останнього чемпіонату Світу Ян Лацо, чемпіон Світу 2011 року Пасі Пуйстола, учасник Матчу зірок КХЛ-2013 Євген Дадонов, який був обраний до складу команди Заходу, проте віддав перевагу участі у Континентальному кубку  та інші.

 

Білети на матч можна придбати в он-лайн режимі на сайті ХК Донбас – https://arena.hcdonbass.com/ru/getmatch (Ви вибираєте сектор, ряд, місце, яке вам до вподоби та замовляєте квиток через інтернет)

 

Поїздка здійснюється комфортабельним автобусом в обидва кінці.

 

За більш детальної інформацією звертатися за тел. 0663234489

 

До зустрічі на Суперфіналі!

Погода