Аматори - 11-06-2012, 04:06 - sasa 237

Зруйнована тріада

Зруйнована тріада

Дві пари – «Хлібороб-Ліс» (Шахворостівка) – «Олімпія» (Савинці) , «Колос» (Великі Сорочинці) –  «Нива» (Попівка) – з квінтету найсильніших за підсумками торішньої першості Миргородського району зітнулися в четвертому турі вже  зі статусом відкритого змагання того краю.

 

Перша з них (3-тя і 4-та команди) являла собою стовідсоткових лідерів – у них було по 9 очок із 9 можливих. Господарі (шахворостівчани) з пенальті на 38-ій хвилині відкрили рахунок після удару Андрія Михайленка. Гості не тільки відігралися в другому таймі (Владислав Власенко, 54 хвилина), а й вийшли вперед, і у свою чергу реалізувавши пенальті (Костянтин Шеремет, 67-ма хвилина), призначеного за нечемне поводження «хліборобів-лісників» у власному карному майданчику з нападником «олімпійців» Олександром Осипенком. Відтак савинцівська футбольна дружина  після перемоги – 2:1 стала «руйнівником» лідируючої тріади і зійшла одноосібно на турнірний «олімп» з 12-ма  очками, знову здужавши в Шахворостівці місцевих, хоч і з превеликими труднощами (торік було куди легше – 5:0).

 

Ще один колектив із того тріумвірату недавніх очільників турнірної таблиці – попівська «Нива» – виборола нічию на виїзді з рахунком 2:2 в дуелі  із зазначеним вище суперником при титулові (чинний чемпіон) – великосорочинським  «Колосом». У попівчан 10 очок і  наразі друга позиція в турнірній ієрархії. Їх «підпирає» зухвалий ФК «Зуївці» (9очок), достоту несподівано «нокаутувавши» в гостях ФК «Комишню»  із сусіднього селища – 4:1! За втраченими очками нога в ногу із дерзкими зуївчанами крокують представники ще одного селища – ФК «Ромодан» (6 очок у 3-ох поєдинках), на виїзді обігравши «Темп» (Черевки) – 4:0. Такі ж показники і в баранівської «Ниви», яка через вельми поважну причину матч із біликівським «Променем» проведе пізніше. Наставник баранівських футболістів Юрій Цьова якраз у суботу брав шлюб! Із чим його й вітають колеги на футбольній ниві з Миргородщини!

Хомутецький «Старт» дома взяв гору над аматорами з ФГ «Татарчук АП» (Великі Сорочинці) – 4:2, виборснувшись угору із в’язкого квартету «безочкових», як і «Колос» після нічиєї «на  приїжджій «Ниві». Тільки в нього поки що всього лиш очко і 10-та позиція в турнірній таблиці. 

Олексій Полив’яний
        

Погода