Першість Полтавщини - 04-05-2010, 01:05 - sasa 195

Зустріч фаворитів

Зустріч фаворитів

«Локомотив»  Гребінка — «Велика Багачка» – 0:1
Зав’ялов 84
«Локомотив»: Крупниченко, Завгородній  (Віт. Шевченко, 74), Дубравін, Бут, Богомаз, Оленковський, Кожушко (Даценко, 46), Голуб, Вал. Шевченко, Козаченко (Кириченко, 46), Медведєв.
«Велика Багачка»: Гринько, Берун, Гришанович (Зав’ялов, 46), Винник, Федоришин (Баштовий, 61), Безуглий, Дубницький, Ященко (Хоменко, 73), Диндіков, Подробаха, Зіпунніков.
Судді: А. Павлюченко, Бортник, Березняк (усі — Лубни).
Попередження: Голуб, Вал. Шевченко — Берун.
Гребінка. 2 травня. 400 глядачів.
Юнаки – 0:2

У Гребінці відбувся один з ключових матчів другого туру чемпіонату Полтавської області з футболу. В ньому місцевий «Локомотив» зустрічався з командою ФК «Велика Багачка». Залізничники, попри поразку в стартовому поєдинку від новачка турніру, «Нового життя» з Андріївки, цілком спроможні перебувати серед претендентів на найвищі нагороди. А «Велика Багачка», чемпіон області упродовж останніх п’яти сезонів, вважається головним фаворитом і цьогорічної першості. Тож не дивно, що їх поєдинок викликав підвищений глядацький інтерес, відзначався напруженістю та безкомпромісністю. Долю матчу вирішив гол великобагачанця Сергія Зав’ялова на останніх хвилинах матчу. Отже, 1:0 на користь «Великої Багачки» і чинний чемпіон області здобуває другу перемогу в двох іграх.

Анатолій КАРПОВ

Погода