Аматори - 03-06-2012, 11:06 - sasa 175

Чемпіон у ступорі, або дубль як презент

Чемпіон у ступорі, або дубль як презент

Знову кон’юнктура не залишає іншого вибору, як розпочати інформування про черговий, третій, тур відкритої першості Миргородського району з футболу з перебігу подій матчу за участі чинного чемпіона – великосорочинського «Колоса».

 

Приймав він четверту команду торішнього розіграшу «Олімпію» з Савинців, яка після приходу на тренерський місток відомого в області фахівця Володимира Гришка неймовірно наддала в потузі. Тож на 15 хвилині стартової половини Олександр Назаренко з подачі свого тезка Безуглого взяв ворота «Колоса». Але небавом великосорочинська дружина вирівняла становище (Олег Шутько). Та «олімпійський» іменинник Костянтин Шеремет (йому виповнилося 20) втілив перевагу свого колективу дублем (до і після перерви) – 3:1 на користь представників Савинців. Вони продовжують очолювати турнірну таблицю завдяки ліпшій різниці забитих і пропущених голів. Отже, ще чинний чемпіон утретє поспіль опинився в нокдауні і з пустопорожнім турнірним багажем прозябає в глибокому ар’єргарді. Але шлях нагору йому не заказаний. Вочевидь, із ступору «Колос» вийде вже  найближчими турами, бо гру демонструє хай і не чемпіонську, проте вельми пристойного рівня. Втім, наступний двобій «Колоса» з  «Нивою» (Попівка) гарантовано успішним для великосорочинської команди навряд чи може стати.

 

А переслідує по п’ятах «Олімпію» шахворостівський «Хлібороб-Ліс», у свою чергу здобувши третю перемогу поспіль цього разу над баранівською «Нивою» – 4:2, відтрутивши її вниз. Зате «Нива» попівська теж на одній нозі з лідерами, взявши гору над черевківським «Темпом» – 13:1.  ФГ «Татарчук АП» (Великі Сорочинці) – ФК «Комишня» – 0:1; ФК «Зуївці» – «Промінь» (Білики) – 4:0. Матч ФК «Ромодан» – «Старт» (Хомутець) перенесено через зайнятість хомутчан у обласній спартакіаді.

 

Олексій Полив’яний      

Погода