Останні новини - 18-02-2013, 11:02 - sasa 188

Дубль \”Ворскли\” поступився \”Напредаку\”

Дубль \”Ворскли\” поступився \”Напредаку\”

Ворскла (мол.) – Напредак (Крушевац, Сербія) – 1:3.
Павлик 26 – Тройці 35, 90, Ндіайє 37
Ворскла: Бурдейний, Радченко, Томенко, Гарбар, Бацула (Хоменко, 62), Павлик, Карась, Ченбай, Рябушко (Юрченко, 56), Марусич (Ічанський, 56), Вовченко (Яременко, 65).

Дублерам «Ворскли» знову дісталися лідери першої ліги, цього разу – сербської.

У дебюті матчу біло-зелені заробили два штрафних, але обидва шансу не використали. Після цього м\’яч надовго затримався на половині поля «Ворскли». «Напредак» мав декілька непоганих моментів, щоб відкрити рахунок, але у всіх випадках сербів підводила реалізація. А ось молоді ворскляни використали перший свій шанс. Бацула здорово навісив на дальню штангу, а невисокий Юрій Павлик в падінні головою увігнав м\’яч у ворота – 1:0.

Через десять хвилин схожий гол вийшов у «Напредака» – 1:1. Через дві хвилини ворскляни пропустили ще. Навіс з кутового, і Ндіайє забиває головою у верхній кут.

Початок другого тайму ознаменувався вилученням сербського футболіста. Однак, як часто буває в тренувальних матчах, його місце зайняв гравець з лави запасних. Тобто, чисельної переваги у \”Ворскли\” не було. Хоча ініціатива все одно була у них. Непогано пробивав Ченбай, проте воротар зміг відбити м\’яч у верхньому куті, а Вовченко на добивання не встиг. Та, все ж, захопившись атакою, ворскляни пропустили контрвипад під самий фінал поєдинку. Тройц підкараулив м\’яч на підступах до штрафного, і точно пробив у дальній кут – 1:3, – інформує прес-служба ворсклян.

Погода