Останні новини - 24-01-2013, 02:01 - sasa 171

Хто поїхав з \”Ворсклою\” на збори?

Хто поїхав з \”Ворсклою\” на збори?

Не без пригод через негоду, полтавська \”Ворскла\” вирушила на другий етап підготовки до вже знайомої Туреччини

 

Команда вирушила дещо в зміненому складі порівняно з першими зборами. По-перше, вже немає у \”Ворсклі\” Олега Краснопьорова, який досить несподівано перейшов у понеділок до харівського \”Металіста\”. По-друге, поїхали на збори і двоє потенційни новачків: захисник алчевської \”Сталі\” Сергій Чеботаєв та воротар молодіжного складу \”Динамо\” – Анатолій Тимофєєв. Крім того, вкотре повернувся до команди Павло Ребенок, який виступатиме у Полтаві на правах оренди.

 

Ось список тих, хто готуватиметься на других зборах:

Воротарі: Долганський, Непогодов, Казаков, Тимофєєв. Захисники: Курелех, Курилов, Матвєєв, Пєсков, Ткачук, Чеботаєв. Півзахисники: Бацула, Громов, Будник, Кривошеєнко, Кунєв, Маркоскі, Ребенок, Куценко, Пердута, Рябушко, Сапай, Силюк, Скляр, Чеснаков. Нападники: Баранник, Чичиков. Албанські легіонери Ахмед Янузі та Арменд Даллку приєднаються до команди в Туреччині.

 

Крім того, десь на зборах можливо з\’явитися утаємничений новачок, який вже тренувався на перших зборах. За словами прес-служби ворсклян це – футболіст національної збірної однієї з країни Європи. Але поки \”Ворскла\” його ім\’я тримає в секреті.

 

Нагадаємо, що другий збір у ворсклян триватиме до 6 лютого. На цьому етапі заплановано чотири спаринги.

Погода