Останні новини - 06-01-2013, 10:01 - sasa 173

Колишня надія збірної Сербії їде до \”Ворскли\”

Колишня надія збірної Сербії їде до \”Ворскли\”

У зимову перерву  ворскляни можуть поповнити свій балканський легіон.

 

\"АлександарЯк заявив головний тренер \”Ворскли\” Сергій Свистун, на збори з командою поїде атакуючий півзахисник Александар Петровіч. Football News вирішив докладніше дізнатися про потенційного новачка \”біло-зелених\”.

Отже, Олександр Петрович – сербський футболіст, півзахисник белградського футбольного клубу \”Борча\”. У свій час Петровіч подавав великі надії, граючи за юнацькі збірні Югославії та за молодіжну збірну Сербії.

Футболіст, якому 1 лютого виповниться 28 років, починав свою кар\’єру в знаменитій \”Црвени Звезді\”. Однак закріпитися в Белграді юному Петровічу не вдалося, після чого він змінив чималу кількість клубів. У цьому списку значиться навіть ярославський \”Шинник\”, за який Олександр виступав у сезонах 2007 і 2008 років.

Характерно, що Петровіч на зорі своєї кар\’єри був півзахисником оборонного плану, і вже з часом став більше тяжіти до атаки. Мабуть, позначилися не дуже значні габарити серба (зріст – 176 см, вага – 72 кг), з якими не так-то й просто в силовій боротьбі.

 

 

Погода