Останні новини - 07-01-2013, 07:01 - sasa 254

Кравченко взяв участь в розгромі литовців

Кравченко взяв участь в розгромі литовців

7 січня у своєму другому матчі групи \”А\” на турнірі ім. Гранаткіна у Санкт-Петербурзі юнацька збірна України U18 впевнено перемогла команду Литви. Рахунок матчу – 4:0.
 
Українська збірна з перших хвилин зустрічі запропонувала супернику комбінаційний футбол та високий темп гри, і це привело до успіху. Вже у дебюті зустрічі Артур Міранян з донецького \”Шахтаря\” зважився на дальній удар з 20-ти метрів, який влучив точно у ціль.
 
Команда Олександра Петракова продовжувала шукати щастя в атаках на ворота литовської збірної. На 21-й хвилині захисник запорізького \”Металургу\” Едуард Соболь подвоїв перевагу \”синьо-жовтих\” над суперником.
 
\"ДмитроНаприкінці матчу українська збірна отримала право на пробиття двох пенальті, які впевнено реалізували Артем Габелок з донецького \”Шахтаря\” і Артем Радченко з харківського \”Металісту\”.
 
У іншому матчі групи збірні Чехії та Азербайджану переможця не виявили. Рахунок матчу – 1:1.
 
За підсумками матчу та двох зіграних турів, юнацька збірна України з чотирма очками очолила групу \”A\”, а Артем Габелок вийшов на перше місце у списку бомбардирів. У його активі – чотири забитих м\’ячі, – інформує прес-служба ФФУ.

 

В основному складі українців на поле вийшов ворскляни Дмитро Кравченко (на фото), якого в другому таймі замінили.

 

Матч із литовцями збірна Україна провела в такому складі: Сарнавський (к) (Чижиков, 90), Ткачук, Шевчук (Полегенько, 46), Танковський (Габелок, 73), Луканов (Завійський, 63), Радченко, Міранян (Яремчук, 74), Чумак, КРАВЧЕНКО (Качараба, 63), Сизий (Яструб, 85), Соболь.

 

Після двох турів Україна разом із Азербайджаном очолюють турнірну таблицю групи \”А\”. Саме з азербайджанськими однолітками 9 січня і зіграють українці в заключному матчі групового раунду турніру.

Погода