Аматори - 29-10-2011, 11:10 - sasa 195

Кубкова невдача

Кубкова невдача

«Райз Максимко» (Лубни) – «Аврора» (Київ) 0:1 (0:0).

Кубок України серед ветеранів. 1/2 фіналу. Перший матч. Лубни. 27 жовтня. Стадіон «Центральний». +7С. 185 гядачів.

Судді: Л. Будяк (Кривий Ріг), О. Барило (Полтава), О. Кривогуз (Кобеляки).

Делегат-інспектор: В. Жилін (Суми).

«Райз Максимко»: Кулик, Сірик, Портяник, Малих, Шевченко, Мирко, Козлов, Тютюнник, Гайдук, Бут, Дробот. На заміну виходили: Ємець, Біленко. Тренер: Ю. Тютюнник.

«Аврора»: Сирота, Безсмертний, Солдатов, Семчук, Сахаров, Лисак, Гольдін, Сидоркін, Бабич, Волотьок, Нагорняк. Тренер: В. Шельменко.

Гол: Гольдін (57).


Хоча матч в Лубнах викликав великий інтерес серед уболівальників, але він не зібрав численну аудиторію глядачів – робочий четвер, початок – 15.00…Та ще й на гру з різних причин не прибули відомі футбольні постаті, які є присутніми у заявочному списку київської «Аврори». Це Василь Кардаш, Андрій Гусин, Юрій Дмитрулін, Владислав Ващук, Сергій Ребров, Сергій Коновалв, Олександр Хацкевич, Валентин Белькевич, Віталій Косовський, Артем Яшкін…

 

Та і без таких «імен» київська ветеранська команда продемострувала неабияку міць, техніку та атакуючі дії. Чого тільки важили протягом всього поєдинку стрімкі проходи відомого 40-річного Сергія Нагорняка, в якого лубенська малеча у перерві матчу взяла чимало автографів. Він, без сумніву, був кращим у складі киян. Гості вдало почувалися на полі суперника і створювали голеві моменти біля воріт Олександра Кулика, який не один раз рятував колег від голів. Лише на 57 хвилині він був «безсилий» – чітким ударом з близької відстані м’яч забив Вадим Гольдін. А що ж лубенці? Лише за кілька останніх хвилин вони створили декілька стовідсоткових голевих моментів біля воріт досвідченого Станіслава Сироти, але не змогли забити Сергій Гайдук, Віктор Мирко, Сергій Козлов. У підсумку – мінімальна поразка «Райз Максимка», в якого примарні шанси виходу до головного фіналу, адже через тиждень матч-відповідь у Києві, в якому до цього складу «Аврори», можливо, приєднаються і вищезгадані відомі виконавці…

 

 Інший ветеранський колектив донецький «Шахтар» вже чекає свого суперника по другому півфіналі. Суперником гірників буде переможець пари команд «Дніпро» (Дніпропетровськ) – «Металург» (Запоріжжя). У першому матчі запоріжці перемогли вдома своїх опонентів з рахунком 3:2.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода