Футзал - 25-03-2013, 01:03 - sasa 175

\”Кубок губернатора\”: визначилися півфіналісти

\”Кубок губернатора\”: визначилися півфіналісти

24 березня в спорткомплексі ПЗМС відбулися чвертьфінальні поєдинки Кубка губернатора. Не обійшлося на цьому етапі без сюрпризів.

Так, «Атака-Автотранс» несподівано поступилася команді ДЮСШ (Розсошенці) – 2:3, явно недооцінивши молоду команду Андрія Брагинця. Кращим у складі переможців був Дмитро Щербак, дуже цікавий молодий гравець.

Команда СК «Полтава» перемогла динамівців Решетилівки, затративши для проходу в півфінал рівно стільки зусиль, скільки було необхідно, зігравши дуже прагматично і обачливо – 4:2. А «Нове життя» розгромило «Інваспорт» – 11:0, забиваючи на будь-який смак.

В останньому чвертьфіналі зустрічалися «Севілья» та «Агро-Альянс». Ця гра доставила величезне задоволення вболівальникам, так як проходила в рівній і впертій боротьбі. Але в кінцівці «іспанці» були наполегливішими і вдалішими. Повівши в рахунку 3:1, вони скористалися тим, що суперник замінив воротаря на п\’ятого польового гравця і зробив це абсолютно даремно, пропустивши за три хвилини ще три м\’ячі. Підсумок поєдинку – 6:1 на користь «Севільї» – самобутньої і дружної команди без зірок, але зі злагодженим і зіграним колективом.

У середу, 27 березня, у півфіналах зіграють: СК «Полтава» – ДЮСШ (18:00), «Нове життя» – «Севілья» (19:00). Переможці півфінальних пар зустрінуться у вирішальному матчі за почесний трофей 31 березня.

Іван БОБРОВ,
Полтавщина Спорт

Погода