- 25-11-2012, 08:11 - sasa 284

Максим Старцев: \”Безус – лідер \”Ворскли\”

Максим Старцев: \”Безус – лідер \”Ворскли\”

Воротар \”Волині\” Максим Старцев, який вийшов на гру з \”Ворсклою\” у 17-му турі прем\’єр-ліги в стартовому складі, залишив коментар протистоянню в Полтаві, оцінивши і власні дії в переможному для команди Анатолія Дем\’яненка матчі. Гра завершилася перемогою гостей з мінімальним рахунком – 1:0

\"Максим\”На хвилювання часу не було, слід було сконцентруватися на матчі, виходити на поле і закривати свою позицію. Як гра партнерів в обороні? Завжди б так! Багато моментів не було у суперника, чи не так? Значить, оборона із завданням впоралася. Взагалі , ми дуже сильно налаштовувалися на матч, враховуючи дві попередні поразки і критику. Домовилися, що всі сили і старання на полі залишимо, але результату доб\’ємося.

Якщо говорити про найнебезпечнішого гравця суперників, то це Безус, однозначно. Роман в дуже хорошій формі наразі. Чіплявся за м\’яч, штрафні заробляв на собі. У першому таймі мав кращий їхній шанс. Він лідер у \”Ворсклі\”. Але і в обороні у них хлопці досвідчені, особливо розвернутися нам не дали шансу \”, – цитує Старцева прес-служба клубу з Луцька.

Погода