- 12-02-2011, 12:02 - sasa 198

Медалі з Кубка України

Медалі з Кубка України

У Вишгороді Київської області відбувся розіграш Кубка України з хортингу серед старших дітей, кадетів, юнаків і дорослих. У престижних змаганнях честь Полтавщини успішно захищали лубенські спортсмени.

Більше двохсот учасників вели боротьбу за кубкові нагороди, серед яких і представники Полтавської області. Це команда з Лубен, яку представляв на змаганнях тренер з хортингу, керівник навчально-спортивного відділу Української Федерації Хортингу Олексій Семигал. Серед 12-13 річних у вазі до 30 кг третє місце посів лубенець Олександр Титаренко. Найбільше юнаків-лубенців виступали у віковій категорії 14-15 років. Тут бронзові нагороди вибороли Олег Колісник (вага до 50 кг) і Олександр Додух (до 55 кг). Срібну медаль у вазі до 65 кг здобув Богдан Вовкодав.

А найкраще виступив на кубкових змаганнях Олександр Кисляк, який виборов «золото» серед своїх опонентів у ваговій категорії до 59 кг. Серед хортингістів віком 16-17 років другим став лубенець Сергій Демченко (вага до 70 кг). По завершенні змагань організаторами визначались кращі спортсмени, які за підсумками виступів за останній рік повинні бути запрошені на більш престижні змагання. До них потрапив і 26-річний лубенець Максим Вязніков, який візьме участь в «Олімпіаді бойових мистецтв», що пройде на початку березня у Києві.

На фото: Команда лубенських хортингістів з тренером Олексієм Семигалом у Вишгороді на Кубку України

Погода