Футзал - 31-03-2013, 03:03 - sasa 174

Нове життя – володар Кубка губернатора

Нове життя – володар Кубка губернатора

У напруженому фіналі зимового кубка міста з міні-футболу команда з Андріївки здолала СК Полтава 1:0 завдяки голу Максима Берлізєва наприкінці зустрічі.

 

Якщо Нове життя у півфіналі легко впоралося із Севільєю 8:2, то СК Полтава довелося попрацювати – складна перемога 5:4 над Розсошенцями. Можливо, тому на перших хвилинах фінальної зустрічі свіжішими виглядали саме гості з Машівського району – вони створили низку небезпечних моментів, два із яких на восьмій та 18-йхвилинах завершилися влучанням у каркас воріт Полтави. Її футболісти теж в обороні не відсиджувалися: на п’ятій, 17-й і 18-й хвилинах їхні атаки могли призводити до голу, але ворота рятував голкіпер Нового життя Шостак. Наприкінці першої половини зустрічі Полтава навіть забила, але під час удару судді зафіксували гру рукою.

 

У другому таймі моментів поменшало, але менш небезпечними вони не стали. У Полтави був епізод із виходом сам-на-сам на 31 хвилині, який перервав захисник гостей, притримавши нападника за футболку, але отримав за це лише жовту картку. На 38 і 39 хвилинах команди обмінялися небезпечними атаками: Нове життя знову влучило у штангу, а Петро Ротань з Полтави не зумів пробити голкіпера.

 

Єдиний гол у матчі було забито на 45 хвилині, коли Полтава на хвилинку втратила концентрацію і Максим Берлізєв без перешкод пробив точно в сітку. До кінця гри Полтава створила не одну нагоду, під кінець замінила голкіпера, але зрівняти рахунок вже не встигла. Нове життя робить дубль, перемагаючи і в чемпіонаті, і в Кубку.

 

Євген БРИЖ

Погода