- 11-07-2011, 09:07 - sasa 153

Паритет Олександрівської дуелі

Паритет Олександрівської дуелі

Відбулися чергові матчі першості Миргородського району

 

Відверто кажучи, результат поєдинку першості Миргородського району з футболу між СК «Петрівці» та «Хліборобом–Ліс»(Шахворостівка) – 2:2 за великим рахунком якщо й не став сенсаційним, то все одно здивував таки. Майже ціле стартове коло пертрівцівський колектив знай перемагав суперників, зате уже на екваторі в домашньому матчі не здужав у минулому середняка. Родзинкою двобою лідерів у передостанньому перед перервою турі можна вважати і змагання між двома нападаючими Олександром Назаренком у господарів і його тезкою Михайленком у гостей. Саме їхні дублі й визначили підсумок протистояння нинішніх фаворитів. Шахворостівчани утримують третю позицію в турнірній таблиці (23 очка після 10 ігор).
Тим часом затримкою СК «Петрівці» скористався «Колос»(Великі Сорочинці), пославши у ворота гостей – ФК «Зуївці» в кожному таймі по 3 «штуки». За втраченими очками великосорочинчани (33 в 12 зустрічах) відстають усього на одне від петрівцівських футболістів (28 у 10 матчах).

Савинцівська «Олімпія»(16 очок у 10 поєдинках) потужно завершує першу половину змагання. У цьому турі під гарячу руку їй потрапила дружина ДЮСШ «Колос»–«Агротех-Гарантія»(Комишня), котра отримала 14 «сухих» м’ячів від Володимира Яківця(4) Івана Левцуна і Костянтина Шеремета(по 3), Максима Зіміна(2), Ігоря Тенаха (з пенальті) і Анатолія Ситника. ФК «Ромодан» (5-та сходинка, 21 очко в 10 іграх)  на своєму полі переграв СФГ «Татарчук» – 4:2, а «Нива» (Попівка), займає 4-те місце з 21 очком після 11 поєдинків, теж дома взяла гору над «Пороменем»(Білики) з тенісним рахунком – 6:3.

Цієї суботи фінішує перше коло чемпіонату району, і одразу ж стартує розіграш традиційного обласного турніру «Шишацький кубок», у якому братимуть участь і команди «Миргородщини».  

Олексій ПОЛИВ\’ЯНИЙ    

Погода