Аматори - 11-07-2011, 09:07 - sasa 229

Рекордний тур

Рекордний тур

Відбулися чергові матчі першості Лубенського району

 

В Ісківцях, Литвяках, Новооріхівці і Вовчику стартувало друге коло чемпіонату Лубенського району з футболу, в якому боротьбу за нагороди у чотирьох групах ведуть 16 сільських команд.

 

Результати зіграних матчів минулої суботи такі: «Чайка» (Михнівці) – «Орбіта» (Вищий Булатець) – 10:0, «Інтер» (Мацківці) – «Вітас» (Ісківці) – 1:2, «Сталь» (Ждани) – ФК «Литвяки» – 4:2, «Дружба» (Березоточа) – «Вимпел» (Хорошки) – 10:1, «Скіф» (Войниха) – «Вікторія» (Новооріхівка) – 0:3, «Олімп» (Березівка) – «Сула» (Засулля) – 3:7, «Зоря» (Новаки) – «Колос» (Тпарандинці) – 0:10, «Зеніт» (Калайдинці) – «Перлина» (Вовчик) – 4:3.

 

Тур відзначився рекордною кількістю забитих м’ячів – 60! Ось як прокоментував матчі секретар районного чемпіонату Віталій Куліш: «У групі «А» в Ісківцях перша зустріч була багатою на голи десять «сухих» м’ячів михнівчани відправили у ворота булатецьких футболістів. Чотири з них забив Ярослав Матяш. Цікаво, що більшість гравців «Чайки» з Лубен, що суперечить регламенту змагань.

 

В центральному поєдинку групи і всього чемпіонату іскрівський «Вітас» приймав «Інтер» з Мацківець. Цифра «6» стала нещасливою для ісківчан. Саме на шостій хвилині мацківчани повели в рахунку – гол провів лубенець Юрій Ганага. На 66 хв. кращий бомбардир «Вітаса» Руслан Кондієнко зрівняв рахунок і при цьому отримав тяжку травму ноги (в лікарні був поставлений невтішний діагноз: закритий перелом правої гомілки). Щодо самого завершення матчу, то на 86 хвилині знову Юрій Ганага потужним ударом приніс перемогу гостям – 2:1 на їх користь. Як повідомив після поєдинку адміністратор ФК «Вітас» Євген Самохвалов, його команді не вистачило добитися позитивного результату, бо травмувалися основні гравці: Віталій Дудка, Роман Наталенко, Олександр Гавриленко і Руслан Кондієнко.

 

Прикрий випадок стався у Вовчику (група «Г»), де місцева «Перлина» приймала «Зеніт» з Калайдинець. На 83-й хвилині матч був перерваний через бійку між гравцями обох команд і уболівальників. Рахунок на цей час був 4:3 на користь зенітівців. Інцидент, що стався у Вовчику буде розглядатися на виконкомі районної федерації футболу, яку очолює Андрій Павлюченко.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода