Аматори - 21-04-2012, 08:04 - sasa 164

Репетиція перед стартом

Репетиція перед стартом

ФК «Лубни» – «Нове життя» (Андріївка) – 0:0.
Судді: А. Павлюченко, Ю. Юрченко, С. Гайдук (усі – Лубни).
Інспектор: І. Парасіч (Лубни).
ФК «Лубни»: Макаренко, Величко, Морозюк, Гришанович, Бараннік, Загоруйко (Личман, 70), Сергієнко, Козлов, Кухта (Копаніцин, 46), Загородній, Хоменко. Тренер: А. Гришанович.
«Нове життя»: Замковий (Шостак, 63), Попов, Рудченко, Ткаченко, Бодня, Сіренко (Бабанський, 65), О. Ротань, П. Ротань, Донець, Халімов, Мелащенко (Микійчук, 70).

Товариський матч. 18 квітня. Лубни. Стадіон «Торпедо». + 12С. 123 глядачі.

 

Це була репетиція перед стартом новоствореного цьогорічного чемпіонату області, адже у першому турі 6 травня серед учасників «Прем’єр-ліги» ФК «Лубни» приймає саме зіркову команду «Нове життя» з Андріївки Машівського району.

 

Нагадаю уболівальникам, що вищезгаданий футбольний колектив з Полтавщини є на сьогодні чинним чемпіоном України і володарем Суперкубка серед аматорських команд. Тож, заздалегідь тренер лубенців Анатолій Гришанович був вдячний президенту ФК «Нове життя» Олександру Данильченку за те, що його команда погодилася приїхати в Лубни на черговий матч-спаринг.

 

Щодо самої гри, то дещо була помітна перевага в індивідуальній майстерності гостей, серед яких виділявся лідер команди відомий за виступами в національній збірній України Олександр Мелащенко. Саме він серед всіх учасників матчу був кращим на полі і створив чимало голевих моментів біля воріт господарів. Один з його ударів головою прийняла штанга воріт, а в інших випадках надійно зіграв голкіпер лубенців Євген Макаренко. Ще серед гостей потрібно відзначити добротною грою братів Ротанів – Олексія і Петра. Щодо лубенців, то одними з кращих у поєдинку були Марк Гришанович, Володимир Величко, Ігор Загородній, Василь Бараннік, Максим Козлов, а також ветерани команди Андрій Загоруйко та Ігор Морозюк. Гадаю, нічия – закономірний результат цікавого і напруженого контрольного поєдинку.

Результати інших товариський матчів:
«Локомотив» (Гребінка) – ФК «Пирятин» 1:2,  ФК «Рокита» – ФК «Карлівка» 1:1.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода