- 29-01-2012, 06:01 - sasa 171

Розпочали з нічиї

Розпочали з нічиї

28 січня стартував традиційний турнір чемпіонів та призерів обласних змагань з футболу. Цього року він відбувся у Маріуполі в критому спорткомплексі “Іллічівець”. Полтавську область представляє переможець першої ліги градизький «Темп».

Свій перший матч наші земляки проводили проти команди луганської «Зорі».

«Зоря» (Луганськ) – «Темп» (Градизьк) – 1:1 (1:0)
«Темп»: Олександр Гринько, Олександр Мироненко, Валерій Скляренко (Вячеслав Орендаренко, 85), Юрій Павлик (Денис Сухорук, 74), Сергій Зав’ялов (Василь Костенко, 79), Олександр Диндіков, Антон Оганесов, Сергій Винник, Олексій Ларіонов (Іван Львов, 61), Олег Гориславець, Олександр Пономарьов (Юрій Безверхий, 72).   

28 січня. 13.00. Спорткомплекс «Іллічівець». 300 глядачів.

Першими до штучного покриття суперсучасної футбольної арени Маріуполя, звичайно ж,  призвичаїлася більш іменитіша команда з Луганська. І гол не змусив себе довго чекати. Вже на шостій хвилині зустрічі після виконання небезпечного штрафного, Олександр Гринько парирував удар, але на добиванні випередив усіх нападаючий «Зорі» – 1:0. Після цього команда з Полтавщини перехопила ініціативу і почала створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Декілька разів, після своїх проходів міг відзначитися Антон Оганезов, але впевнено грав воротар луганчан. Майже стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок мав Сергій Зав’ялов, але м\’яч після його удару влучив у поперечину.

Зрівняв рахунок «Темп» на тій же шостій хвилині, але вже другого тайму. Гол вийшов дуже схожим на той, що забили луганчани. Штрафний виконав Олександр Диндіков, воротар відбив м\’яча, а Олексій Ларіонов гарматним ударом, ледь не порвав сітку воріт ― 1:1.

У час, що залишився, а це майже весь другий тайм, суперники обмінялися декількома небезпечними моментами і після фінального свистка отримали по одному балу до турнірної таблиці своєї групи.

Результати решти матчів першого туру:
Група «А»
«Портовик» (Маріуполь) –  «Славхліб» (Слов’янськ) – 1:2, «Зоря» (Луганськ) – «Темп» (Градизьк) – 1:1  

                                                                                                          
Група «Б
«Локомотив» (Куп’янськ) –  «УСК-РУБІН» (Донецьк) – 1:1, «Діназ» (Вишгород, Київська обл.) – «Попасна» (Попасна, Луганська обл.)  – 3:1

Валерій БІЛЯВСЬКИЙ

Погода