Аматори - 24-07-2011, 12:07 - sasa 222

У чемпіонаті Лубенського району завершився груповий етап

У чемпіонаті Лубенського району завершився груповий етап

Завершився груповий етап цьогорічного чемпіонату Лубенського району

 

У групі А» поєдинки проходили у Ісківцях. Як повідомив суддя змагань Віталій Куліш, місцевий ФК «Вітас» приймав «Чайку» з Михнівець і переконливо переміг своїх опонентів з рахунком 4:0. У переможців два голи провів Ігор Мороз і по ьодному разу відзначилися Максим Торовик та Артем Левішко. Як зазначив президент «Вітаса» Роман Кузьменко, грою команди і результатом він залишився задоволений. Тим паче, що його підопічні грали переважно дублюючим складом, адже чимало гравців команди травмовані. Інший результат ісківського туру став сенсаційним – команда «Орбіта» з Вищого Булатця, яка не здобула до цього жодного очка, зуміла перемогти сильний мацківський «Інтер» з рахунком 3:2. Орбітчани просто, як кажуть «грюкнули дверима» під завісу групових змагань. Група «Б» (с. Березоточа): «Сталь» (Ждани) – «Дружба» (Березоточа) 5:5, ФК «Литвяки» (Литвяки) – «Вимпел» (Хорошки) 5:1.

 

Група «В» (с. Засулля): «Сула» (Засулля) – «Вікторія» (Новооріхівка) 4:1, «Скіф» (Войниха) – «Олімп» (Березівка) 3:4. Група «Г» (с. Новаки): «Зеніт» (Калайдинці) – «Зоря» (Новаки) +:-, «Перлина» (Вовчик) – «Колос» (Тарандинці) -:+.

 

Після групових змагань стали відомі пари команд, які в серії матчів «плей-офф» розіграють нагороди чемпіонату. У чвертьфіналах зустрічаються: «Вітас» – «Дружба», «Сула» – «Колос», «Сталь» – «Інтер», «Зеніт» – «Вікторія». Інші команди поведуть боротьбу за 9-16 місця чемпіонату.  

Юрій КЛИМЧЕНКО 

Погода