Міні-футбол - 26-01-2011, 12:01 - olegda 185

Віктор Білорибець: «Всі молодці»

Віктор Білорибець: «Всі молодці»

alt
Юні футболісти кобеляцького «Лідера» на початку року знову нагадали про себе.
З 20 по 23 січня в м. Енергодар (Запорізька область) пройшов зональний турнір (східна зона) Чемпіонату України з футзалу серед юнаків 1997 р.н. сезону 2010-2011 р. За підсумком змагань футболісти кобеляцького «Лідера» посіли третє загальнокомандне місце, що дає право юним футболістам виступити на головному турнірі у Києві.

За коментарями щодо цього турніру ми звернулися до керманича кобеляцького «Лідера» Віктора Анатолійовича Білорибця:
– Ми вже вдруге приїжджаємо в Енергодар на подібний турнір. В цьому місті постійно проходять всеукраїнські змагання та турніри. Завжди хороший рівень обслуговування та проживання. Крім того слід виділити місцеву команду 1997 року народження, яка постійно стає чемпіоном та володарем кубка України . Можна сказати, що за складом «Енергодар» – це базова команда національної збірної свого віку. На жаль не всі гравці «Лідера» змогли поїхати на змагання . Поїхало лише 11 чоловік. Одні приболіли, а дехто не мав змоги заплатити за проїзд. Тому ми не змогли повноцінним складом виступити на змаганнях, але незважаючи на проблеми все ж таки досягли позитивного результату.

– Віктор Анатолійович, як для вашої команди склалися матчі?
– Ми провели 4 гри. Перемогли команди з Макіївки та Одеси (відповідно 2:1 та 6:4), а в матчах проти Донецька та Енергодара зазнали поразок (1:5 та 0:9).

– Яка з перелічених ігор справила на вас найбільше враження?
– Остання з Одесою. Доволі цікавий сюжет вийшов. Спочатку програвали 0:2, потім 1:3 та ще на додачу видалили нашого гравця. Тривалий час грали в меншості. Вигравали 5:3 (за хвилину три гола забили). В результаті таки перемогли 6:4.

– На вашу думку, чого не вистачило кобеляцькій команді для загальної перемоги в турнірі?
– Ми грі в залі багато уваги не приділяємо (лише зимою), а от інші команди , які брали участь у турнірі,і літом, і весною, і осіню практично тільки у футзал і грають. Футбол та футзал – дві різних гри. Тим більше нещодавно правила гри в залі зазнали змін. Наприклад зараз через воротаря практично взагалі не можна обіграватися. А у футболі можна сказати більш контактна гра.

– Кого із своїх гравців ви б хотіли виділити?
– Персональна напевно нікого. Всі боролися, всі молодці. В кожній грі гравці догравали до кінця. Команда грала як один колектив. Тому в принципі виділяти нікого не буду.

– Які тепер плани у вашої команди?
– Зайняте нами місце стало пропуском до основного турніру, який відбудеться в кінці лютого в Києві. Тепер нам будуть протистояти команди з усієї України. До цього в Кобеляках збираємося взяти участь у турнірі серед ДЮФШ. Крім того в найближчих планах зіграти товариську зустріч з командою місцевого інтернату.
Погода