Останні новини - 10-10-2012, 02:10 - sasa 170

\”Ворскла\” ще раз зіграє з командою Павлова

\”Ворскла\” ще раз зіграє з командою Павлова

Паузу в національному чемпіонаті ворскляни традиційно заповнять міні-збором, який пройде в улюбленій Ялті. Протягом тижня команда Сергія Свистуна покращуватиме свої фізичні кондиції на морському узбережжі.

10 жвотня рано вранці велика делегація ворсклян, за винятком \”збірників\”, на клубному автобусі вирушила на Південь. Хтось, вмощуючись зручніше перед далеким переїздом, навіть встиг пожартувати, мовляв, навіщо було повертатися до Полтави після гри з Таврією в Сімферополі. Але навіть кілька днів вихідних дорогого коштують. На хвилі гарного настрою полтавські футболісти готуватимуться до найближчої календарної зустрічі із запорізьким Металургом, яка відбудеться в Полтаві 21 жовтня.

Як стало відомо, вдалося домовитися і про спаринг на кримській землі. Його запланували на 12-е жовтня, і в цей день ворскляни поміряються силами з недавнім опонентом по чемпіонату – маріупольським Іллічівцем.

17-го числа – з ранку повноцінне тренувальне заняття, а після обіду виїзд у зворотному напрямку, – повідомляє прес-служба восрклян.

Погода