Останні новини - 23-05-2011, 10:05 - sasa 145

\”Ворскла\” – у відпустці до 9 червня

\”Ворскла\” – у відпустці до 9 червня

Відразу після закінчення важкого поєдинку у Львові, який вінчав сезон 2010/2011 для футболістів і тренерів полтавської команди, настав заслужений відпочинок.

 

Однак у відпустці, з думкою про Лігу Європи, розслабитися навряд чи вдасться. Триватимуть вакації у футболістів вісімнадцять днів, до 8-го червня, повідомляє прес-служба ворсклян. 9-го числа команда збереться в рідному місті, де тренуватиметься до 11 червня включно. Наступного дня, за традицією, тренери та футболісти з дружинами та дітьми виїдуть у напрямку добре знайомої Ялти. Через вісім днів родини залишать розташування тренувального табору команди, а робота у підніжжя горезвісної Царської Стежки продовжиться. На футболістів чекає робота на полі, кроси і тренажерний зал.

 

30-го червня, вже знаючи ім\’я свого можливого суперника у другому кваліфайн раунді Ліги Європи, «біло-зелені» повернутися до Полтави, де після двох днів перепочинку знову зануритися в тренувальні будні перед офіційними матчами єврокубка і нового чемпіонату України.

Погода