Останні новини - 14-07-2011, 11:07 - sasa 204

\”Ворскла\” везе перемогу з Белфасту

\”Ворскла\” везе перемогу з Белфасту

У першому матчі 2 рануду Ліги Європи \”Воркла\” здобула прогнозовану перемогу в Белфасті над \”Ґлентораном\” – 2:0

 

Ґленторан – Ворскла – 0:2
Безус 29, Янузі 38
Ґленторан: Хогг, Мак-Говерн, Гілл (к), Черрі, Ґібсон, Мартін (О\’Кейн, 75), Мюррей, Хоуланд, Вотерворт, Бойс (Берроуз, 79), Карсон (О\’Хенлон, 75).
Запасні: Мак-Ґіґан, Беґґс, Девідсон.
Ворскла: Велико (к), Даллку, Краснопьоров, Безус (Чичиков, 82), Кривошеєнко, Осипенко (Ребенок, 77), Закарлюка (Оберемко, 65), Янузі, Селін, Чеснаков, Курилов.
Запасні: Долганський, Єсін, Пєсков, Сачков.
Арбітр: Мейр Леві (Ізраїль).
Попередження: Курилов 45

14 липня. Белфаст. Стадіон \”Овал\”.

 

Фактично доля матчу, а можливо і всього протистояння вирішилося в першому таймі. Хоча поперевах здавалося, що легкого життя господарі \”Овалу\” не дадуть ворсклянам. \”Ґленторан\” за підтримки власних уболівальників хотів довести свою силу. На 23-й хвилині белфастці мали стовідсоткову нагоду відкрити рахунок. Після подачі кутового Вотерворт пробив головою у фактично порожні ворота. Та на щастя в потрібний момент на лінії воріт опинився Курилов, який і врятував ворота \”Ворскли\” від вірного голу.

 

І тут спрацювало старе футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. На 29-й хвилині гості відкрили рахунок. Закарлюка подав м\’яч з кутового на Чеснакова, а той кивком голови скинув на Безуса і Роман відкрив лік голам в новому єврокубковому сезоні \”Ворскли\”. А згодом і другий м\’яч не забарився у виконанні гостей. На 38-й хвилині Янузі втік на побачення з кіпером \”Ґленторана\” і подвоїв рахунок.

 

Після цього гра була практично зроблена. Господарі просто \”посипалися\”, а гості берегли сили перед недільною грою в чемпіонаті з \”Оболонню\”. Хоча саме \”Ворскла\” у другому таймі мала більше нагод довести рахунок до розгромного, ніж господарі скоротити його.

 

У результаті хороша перемога \”Ворскли\” і матч-відповідь у Полтаві перетворюється на суто формальність. Отож, потавцям можна вже готуватися до третього раунду. А свого наступного суперника команда дізнається вже у п\’ятницю.

 

Автанділ ПОТІДЗЕ


Погода