Аматори - 04-09-2011, 09:09 - sasa 291

Знахабнілі гості

Знахабнілі гості

Усі чотири поєдинки першості Миргородського району з футболу, зіграні минулої суботи, завершилися плачевно для господарів.

 

Перепрошуємо, але й після літніх канікул хомутецький «Старт», основу якого складають студенти тамтешнього зооветтехнікуму, продовжив прикру традицію, звично поступившись суперникам, на цей раз «Променеві»(Білики) – 0:2. Команда СФГ «Татарчук» за всіма статтями програла ще чинному чемпіонові – «Ниві» з Попівки аж 0:6. Найбільш агресивно виглядали приїжджі в Зуївцях, де місцевому ФК савинцівська «Олімпія» «відвантажила» 8 «сухих» штук, три з яких на рахунку Івана Левцуна. Єдиний матч, де ще теплилася була надія на позитивний результат для приймаючої сторони, – це гра в Комишні між колективом ДЮСШ «Колос»-«Агротех»-«Гарантія» і «Хліборобом-Ліс» із Шахвростівки. Ще десь за 5 хвилин до закінчення зустрічі юнаки вели в рахунку, та двічі пропустили – 2:1 знову на користь гостей. Нічого дивного в тому, що так заповзялися футболісти Шахворостівки, Попівки й Савинців, немає, бо ведуть відчайдушну боротьбу за призові місця, котра з кожним туром ще більш загострюється через на загал неочікуване втручання «Олімпії». Друге коло вона розпочала просто тріумфально – 15 очок із 15, 20 забитих і жодного пропущеного м’яча.

Хоч «Колос»(Великі Сорочинці) і СК «Петрівці» того дня не грали, однак продовжують очолювати турнірну таблицю відповідно з 42 і 38 очками після 15 поєдинків. «Хлібороб-Ліс» підтягнувся до лідируючого дуету – 36 очок, маючи на дві гри більше. До передової п’ятірки входять «Нива»(34 очка) і «Олімпія»(32 очка), провівши по 16 ігор.

Олексій Полив’яний  

Погода