Інтерв'ю гравців, тренерів - 24-07-2011, 09:07 - sasa 194

Ахмед Янузі: “Ми боролися до кінця”

Ахмед Янузі

Один з героїв матчу “Ворскла” – “Металург”, албанський нападник полтавської команди Ахмед Янузі поділився своїми враженнями від переможної для своєї команди гри.

– Матч виявився дуже важким для нас. «Металург» – хороша та сильна команда. У суперника багато високорослих гравців, які нам сьогодні створили багато неприємностей. Особливо це стосується середини поля. Проте ми боролися до кінця, тому сьогодні здобули прийнятний для себе рахунок.

– Як тобі якість газону полтавського стадіону?

– У нас завжди після дощів поле не дуже хорошої якості, тому сьогодні було дуже важко на ньому грати. Але це примхи погоди. Ми безсилі щодо них.

– За рахунок чого сьогодні були здобуті такі важкі три очка?

– І в обороні, і в атаці грали з максимальною самовіддачею. Коли заб’єш більше чим суперник завжди легше грати. Ми сьогодні краще реалізували свої моменти, тому й перемогли.

– На наступному тижні в Лізі Європи «Ворскла» протистоятиме ірландському «Слайго Роверс». Ви вже вивчали майбутнього суперника?

– Ще ні. У нас лише сьогодні була гра з «Металургом». Ліга Європи буде потім. Прийде час – будемо аналізувати ірландців, побачимо їхні слабкі та сильні сторони та зробимо правильні висновки щодо них.

Погода