Аматори - 16-08-2014, 11:08 - sasa 247

Анатолію Гришановичу – 50 років!

Анатолію Гришановичу – 50 років!

У суботу 16 серпня 2014 року п’ятдесятирічний ювілей справляє наставник муніципального ФК «Лубни» і голова Лубенської міської Федерації футболу Анатолій Олександрович Гришанович.

Саме цього дня відкривається друге коло чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд вищої ліги, в якому лубенці на стадіоні «Центральний» у 12 турі змагань приймають ФК «Рокита».

Нагадаю, що тренер Анатолій Гришанович очолює лубенську міську команду, яка фінансується усі ці роки виключно з бюджетних коштів, з 2006 року. За ці вісім років у ФК «Лубни» є і певні успіхи. Двічі (2006 і 2011 роки) лубенці здобували срібні нагороди чемпіонату Полтавщини, один раз привозили «бронзу» до Лубен, двічі до дому доставляли Кубок області і ще раз були кубковими фіналістами, повідомляє спортивное питание интернет магазин.

Останні роки, в зв’язку з труднощами у фінансуванні міської команди (затримка бюджетних коштів) все, як кажуть «лягло на плечі» Анатолія Гришановича, який зумів втримати свій молодий колектив однодумців «на плаву», виділяючи особисті кошти на утримання та  з міської футбольної Федерації.

А хто з лубенців та гостей міста пам’ятає одного з кращих захисників лубенської «Сули» у аматорському чемпіонаті України і чемпіонаті області, кумира численних уболівальників?! Це він – Анатолій Гришанович! 

У ці дні всі ті, хто причетні до спорту і футболу на Полтавщині і в Лубнах, вітають ювіляра зі святом і зичать міцного здоров’я, сімейного щастя, подальших позитивних дій у розвитку «гри мільйонів» на Полтавщині, мирного неба над головою і, звичайно ж, перемог його улюбленої команди – ФК «Лубни»!

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода