- 11-05-2014, 09:05 - sasa 182

Дніпро в меншості громить Ворсклу

Дніпро в меншості громить Ворсклу

Полтавська команда примудрилася програти матч в якому вела в рахунку, мала купу гольових моментів і чисельну перевагу

 

Ворскла – Дніпро – 1:4

Протокол

 

Ворскляни без вагань віддали ініціативу гостям і побудували свою гру на контратаках. А Дніпро, який програв два останні матчі, зараз надійністю в обороні не блищить. От і вийшло, що м\’яч частіше був в одних, а гольові моменти – в інших. Вже на восьмій хвилині постріл Турсунова метрів з 13-ти прийшовся в Мазуха, а на 16-й рахунок був відкрито. Чеснакова чомусь забули у штрафному Бойко при подачі корнера, і Володимиру не склало великого труда головою замкнути навіс Турсунова.

Що і говорити, якщо один тільки Яховіч в першому таймі міг забивати тричі, але або мазав із хороших позицій, або на виручку Бойко приходив каркас воріт. Відмінний момент був і в Баранника на 27-й хвилині, але свою дуель Олег кіперу Дніпра програв.

На другу половину зустрічі гості вийшли куди більш мотивованими, але в атаці у них як і раніше були проблеми. Ключовий епізод стався на 61-й хвилині, коли не витримали нерви у капітана дніпропетровців Ротаня. Руслан жорстко зіграв проти Дедечко і цілком справедливо побачив перед собою другу жовту картку. І, як і в поєдинку з Говерлою, видалення зіграло Дніпру на руку.

Як здалося, Ворскла розслабилася. Спершу помилився Непогодов, невдало виставив \”стінку\” (Коноплянка відзначився прямим ударом зі штрафного), потім на рівному місці грубу помилку допустив Скляр, подарувавши м\’яч Зозулі і дозволивши тому вивести свою команду вперед. Ну а в кінцівці, коли господарі розкрилися, невгамовний \”енерджайзер\” Матеус оформив дубль, тікаючи в контратаки.

Після цієї поразки Ворскла практично попрощалася з мріями про Лігу Європи. Щоб команда Сачка посіла шосте місце потрібно щоб трапилося диво…

Погода