Першість Полтавщини - 16-10-2014, 11:10 - sasa 145

Фінали першої ліги – у Зінькові та Червонозаводському

Фінали першої ліги – у Зінькові та Червонозаводському

У залі Федерації футболу Полтавської області відбулося засідання виконкому цієї громадської організації, на якому вирішувалось питання щодо місця та дати проведення фінальної частини обласних першолігових змагань.

Футбольне селище Червонозаводське Лохивцького району і його стадіон «Харчовик» стали місцем проведення двох фінальних поєдинків кращих юнацьких команд з обох груп. Спочатку 18 жовтня (субота) о 12.00 срібний призер першолігової групи «А» «Зеніт» (Калайдинці Лубенського району) зустрінеться у боротьбі за бронзові нагороди з командою «Псел» (Гадяч), яка була другою у групі «Б».  Після цього о 14.00 переможець групи «Б» команда «Колос» (Кобеляки) зустрінеться у боротьбі за «золото» змагань з місцевим «Харчовиком» (Червонозаводське).

Більшістю голосів членів виконкому вирішили фінальну частину серед дорослих команд провести у райцентрі Зіньків, хоча була ще одна заявка від Пирятина. Таким чином, у неділю 19 жовтня на стадіоні «Колос» у Зінькові у боротьбі за «бронзу» зустрінуться о 12.00 «Фортуна» (Кейбалівка) Пирятинського району і ФК СГМ «Рокита» з Великобагачанщини. А головний першоліговий фінал за золоті медалі зведе команди «Чайка» (Дейкалівка) Зіньківського району і «Зеніт» (Калайдинці) Лубенського району. Початок головного фіналу: 14.00. запрошуємо любителів футболу Полтавщини на ці цікаві обласні протистояння.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода