Останні новини - 17-05-2011, 01:05 - sasa 171

Футбольний майстер-клас від ветеранів чернігівської \”Десни\”

Футбольний майстер-клас від ветеранів чернігівської \”Десни\”

9 травня численні глядачі на стадіоні \”Колос\” селища Решетилівка стали свідками цікавого футбольного дійства. На запрошення районної федерації футболу сюди завітали на товариський матч з командою \”Динамо\” (Решетилівка) ветерани відомого футбольного клубу – \”Десна\” (Чернігів).

Цей колектив має славну піввікову історію, знаний він по виступах у чемпіонатах СРСР та України. У його рядах грали, а також тренували колектив такі відомі особистості, як Олег Базилевич, Віктор Банніков, Михайло Фоменко, Олег Кузнєцов. Нині вихованець \”Десни\” Андрій Ярмоленко – гравець основного складу київського \”Динамо\” та збірної України.

Ветеранам відомого клубу нині по 40-50 і більше років, але вони продовжують активно виступати у ветеранській команді, беруть участь в різних турнірах. Матч у Решетилівці продемонстрував, що справжні футбольні майстри і з плином літ зберігають неабияку майстерність, не втрачають ані у технічному, ані в тактичному плані. Гості показали справжній майстер-клас – чудове володіння м\’ячем, розіграш комбінацій, виконання штрафних ударів, взаєморозуміння на полі. Голи, які вони забивали в ворота динамівців, були справжніми шедеврами футбольного мистецтва.

\”Динамо\” тим часом достойно протистояло гостям. Спочатку основний склад, а в другому таймі – й ветерани-решетилівці теж грали на рівні, не пасували в протиборствах, гостро атакували, створювали багато гольових моментів. Словом, глядачам нудьгувати не доводилося, про що свідчить і остаточний рахунок – 6:5 на користь решетилівців.
У федерації футболу району впевнені, що подібні товариські матчі за участі ветеранів відомих футбольних команд України організовуватимуть у Решетилівці й надалі.

Погода