Першість Полтавщини - 02-11-2014, 11:11 - sasa 159

Футбольний сезон-2104 на Полтавщині завершено

Футбольний сезон-2104 на Полтавщині завершено

Фінішував обласний футбольний сезон. У завершальному поєдинку на Суперкубок Полтавщини у Карлівці зустрілися володар Кубка області «Олімпія» (Савинці) і новоспечений чемпіон СК «Полтава».

Зустріч пройшла напружено та цікаво. Вже на 19 хв. матчу ударом головою результативно завершує чергову атаку своєї команди олімпієць Владислав Рудченко – 1:0 повели миргородчани. Але, буквально, через дві хвилини після порушення у карному майданчику полтавський рефері Денис Сердюк призначає пенальті у ворота номінальних господарів і його чітко виконує Дмитро Куімов – 1:1.

 

У другому таймі чудовий гол ударом головою після кутового проводить нападник полтавців Юрій Фоменко – 2:1. З таким рахунком і завершився головний футбольний матч цього сезону. Полтавська команда (президент Станіслав Майзус і тренер Володимир Сисенко) стала чемпіоном області і володарем Суперкубка, з чим ми її і вітаємо!

 

Склад переможців: Яковченко, Соляник, Зоря, Шиленко, Килиньов, Карась, Нечипорук, Абазов, Переверзєв, Щочка , Воронкін, Фоменко, Куімов, Алексеєнко, Щербак.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода