Інтерв'ю гравців, тренерів - 13-05-2011, 11:05 - sasa 147

Геннадій Зубов: \”Ми їм постійно набиваємо мішок голів\”

Геннадій Зубов: \”Ми їм постійно набиваємо мішок голів\”

Напередодні суботнього матчу у Полтаві Прес-служба ФК «Шахтар» попросила поділитися своїми очікуваннями від поєдинку з \”Ворсклою\” Геннадія Зубова.

\"Геннадій– Геннадію, «Шахтар» вже оформив чемпіонство, у той час як «Ворскла» продовжує вести боротьбу за місце у єврокубках – це може істотно вплинути на результат зустрічі?

– Я думаю, що матч вийде досить принциповим, тому як полтавці захочуть ще раз довести всім, що у них сильна команда і що вони не даремно обіграли «Шахтар» у фіналі Кубка України два роки тому. Вважаю, що у цьому матчі будуть присутні як особисті амбіції футболістів і тренерів, так і величезне бажання отримати очки футболістів «Ворскли».

– Високих результатів, на вашу думку, полтавчанам вдається домагатися за рахунок гарного підбору футболістів або тренерського таланту Миколи Павлова?

– Думаю, що у першу чергу за рахунок організованих дій у всіх лініях, величезного бажання та бійцівських якостей футболістів. Сам колектив середнього рівня, але за рахунок самовіддачі їм вдається досягти непоганих результатів.

– А вам під час перебування футболістом матчі з «Ворсклою» чимось особливим запам\’яталися, чимось ця команда відрізнялася?

– Та ні, я такого не помітив. Ми їм постійно набиваємо мішок голів …

– Поділиться, будь ласка, вашим прогнозом на завтра.

– Думаю, що «Шахтар» переможе з рахунком 3:1. Ворскляни грають вдома, вийдуть з відповідним настроєм, бажанням, тому, може, і заб\’ють. Ну а футболісти «Шахтаря» точно будуть на емоційному підйомі в день, коли клуб святкує своє 75-річчя.

Погода