- 23-12-2010, 12:12 - sasa 249

Микола Павлов: \”Будуть виконавці, які складуть конкуренцію тим гравцям, які вже є\”

Микола Павлов: \”Будуть виконавці, які складуть конкуренцію тим гравцям, які вже є\”

Незважаючи на те що \”Ворскла\” новий рік почне традиційним збором в Ялті, нинішнє міжсезоння для неї не зовсім звичайне. У розмові з журналістом газети \”Команда\” наставник \”біло-зелених\” Микола Павлов зізнався, що по суті вперше за час його роботи в Полтаві керівники клубу готові виділити кошти на покупку нових футболістів!


– Миколо Петровичу, полтавську дружину взимку посилять нові гравці?
– У міжсезоння у нас на олівці є шість-сім гравців, які повинні з\’явитися в колективі. Фінанси від клубного керівництва на їх придбання вже виділені, що відбулося вперше за той час, що я працюю в Полтаві. Криза трохи пішла на спад, і наші керівники прийшли до висновку, що не хочуть спочивати на лаврах, пов\’язаних з виграшем Кубка України. Ми повинні йти вперед.

– Прізвища майбутніх новачків назвете?
– Поки що ні. Але можу сказати, що це будуть виконавці, які складуть конкуренцію тим гравцям, які вже є в \”Ворсклі\”. А декого і змусять задуматися про завершення своєї кар\’єри.

– Що, є й такі?
– Безумовно.

– Хто піде?
– Поки не скажу. Зараз всі хлопці відпочивають. Але вже перед Новим роком, коли я буду вітати футболістів зі святом, де з ким переговорю.


– Олександр Рикун входить в цю категорію?
– Так. Я чекаю його рішення. Він хлопець серйозний, і в його віці обманювати негарно. Саша повинен зізнатися, чи хоче він продовжувати виступати або настав час спробувати себе на в іншому …

– Чи є бажання знову зіграти в єврокубках?
– Ми вже там обпеклися … До цього потрібно готуватися. У мене було кілька зустрічей з нашими керівниками, і я надав їм план розвитку інфраструктури. З моїми аргументами погодилися, тому будемо рухатися вперед.

Погода