Першість Полтавщини - 13-05-2012, 03:05 - sasa 155

Переможний гол Андрія Зіпуннікова

Переможний гол Андрія Зіпуннікова

Нове життя (Андріївка) – ФК Карлівка – 1:0

Гол: Зіпунніков (68).
Судді: А. Сидоренко, С. Новік, В. Гогоць (усі – Полтава).
Інспектор: В. Мінасян (Полтава).
«Нове життя»: Замковий, Гориславець (Сіренко), Попов, Рудченко, Ткаченко, П. Ротань, Халілов, Донець, Бабанський (Бодня), Зіпунніков (Микійчук), О. Ротань.

Тренер: П. Ротань.
ФК «Карлівка»: Яковченко, Голованьов, Тарганчук, Таран, Григоренко, Лубенець, Медведєв, Пономаренко, Потапенко (Гриценко), Марченко, Гуменюк (Сільченко).

Тренер: С. Лукаш.
Попередження: Таран.
Вилучення: Таран (дві жовті картки).

Машівка. 12 травня. Стадіон «Колос». +27С. 840 глядачів.
Юнаки: 2:5.

Цікавий поєдинок відбувся у Машівці, де зустрілися одні з головних претендентів на нагороди чемпіонату – «Нове життя» і ФК «Карлівка». Але у цьому простоянні сильних за підбором виконавців глядачі побачили лише одного забитого мяча у виконанні невтомного Андрія Зіпуннікова, «палочки-виручалочки» андріївської команди. Саме він на 68 хвилині зустрічі після проходу правим краєм та вивіреної передачі Ягуфа Халілова вміло розпорядився м’ячем і вколотив його у сітку воріт повз голкіпера гостей. Але до цього господарі могли не один раз «отримати ляпаса» від карлівської команди. Ще у першому таймі двічі міг результативно відзначитися Костянтин Марченко – колишній гравець ФК \”Полтава\”, але невміло розпорядився м’ячем.

 

У середині першої сорокап’ятихвилинки після попереджень з поля вилучили досвідченого захисника Віталія Тарана і з цього часу карлівчани грали у меншості до завершення поєдинку.

 

Варто зазначити що в складі карлівчан усі 90 хвилин на полі провів тренер молодіжного складу \”Ворскли\” Геннадій Медведєв.

 

Зазначимо, що одним із кращих гравців у складі \”Нового життя\” був голкіпер Максим Замковий, який неоноразово виручав свою команду. Єдиний гол Адрія Зіпуннікова виявився переможним для господарів поля і «Нове життя» після двох турів стало єдиною командою чемпіонату, яка не втратила очок.

Погода