Першість Полтавщини - 28-04-2014, 10:04 - sasa 114

Перша перемога Зеніта

Перша перемога Зеніта

«Зеніт» (Калайдинці) – «Харчовик» (Червонозаводське) 1:0 (0:0).
Чемпіонат області. Перша ліга. І тур. Лубни. 27 травня. Стадіон «Торпедо». 195 глядачів. + 18С.
Судді: О. Кривогуз, В. Пащенко (обидва – Кобеляки), П. Приходько (Полтава).
Делегат-інспектор: В. Кішек (Полтава).
«Зеніт»: Четверіков, Латенко, Кірпіченко, Бортнік, А. Голубенко, Нечипоренко, Ященко, Кпмвошея, Даценко, Шевченко, Михайленко (Гайдук, 51 (Ю. Голубенко, 72). Тренер: С. Бортнік.
«Харчовик»: Вінніченко, Хоменко (І. Кузьменко, 69), К. Кузьменко, Касьян, Р. Котелевець, М. Котелевець, Будрій, Федоронько, Дем’яненко (Харченко, 65), Батрак. Тренер: С. Лапіга.
Гол: Шевченко (49).

Дебютний поєдинок для зенітівців видався досить складним – у першому таймі майже не було гострих моментів біля воріт гостей, які могли забити два вірних м’ячі у ворота лубенців – стовідсоткові голеві моменти втратили Андрій Батрак і Максим Котелевець.

 

Зовсім по іншому виглядів поєдинок після перерви, де домінували господарі поля. Могли відзначитися Дмитро Нечипоренко, Сергій Ященко і Валентин Шевченко, які б звели рахунок до непристойного результату. Відзначу надійну гру воротарів обох команд – досвідченого лубенця Євгена Четверікова і щн досвідченішого 44-річного лохвиччанина Юрія Вінніченка.  І все ж, молодому і здібному «забивалу» у складі «Зеніта» Валентину Шевченку вдалося у своєму стилі обіграти захисника гостей і забити такого потрібного для команди м’яча – 1:0.

 

Отже, перша і не легка перемога у дебютному матчі здібного тренера зенітівців Сергія Бортніка, з чим ми його і вітаємо! Наступний матч (другий тур) калайдинцівський «Зеніт» зіграє на виїзді с командою «Світанок» (Заріг).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода