Першість Полтавщини - 26-06-2012, 08:06 - sasa 202

Про \”Карлівку\”, фінал Кубка і не тільки

Про \”Карлівку\”, фінал Кубка і не тільки

Повідомляємо, що найближчим часом ФК «Карлівка» (Карлівка) стане повноправним членом ПФЛ (професіональної футбольної ліги) України й виступатиме у першості України з футболу серед команд II ліги, а тому, з метою підготовки до змагань вищого рівня, з 22 червня 2012 р. припиняє свої виступи в обласних змаганнях (фіналі Кубка області й чемпіонаті області серед команд Прем’єр-ліги).

Днями відбулося засідання робочої групи ФФПО, на якому прийняті рішення:

– виключити ФК «Карлівка» (Карлівка) зі складу учасників чемпіонату Полтавської області з футболу 2012 р. серед команд Прем’єр-ліги, анулювавши результати усіх матчів за участю ФК «Карлівка»;

– допустити до участі у фіналі Кубка Полтавської області з футболу замість ФК «Карлівка» (Карлівка) – півфіналіста розіграшу (суперника ФК «Карлівка» на цій стадії змагань) – футбольну команду «Фламінго» (Комсомольськ);

– у зв’язку з відмовою команди «Нове життя» (Андріївка) зіграти фінальний поєдинок Кубка області з футболу у раніше визначений термін, допустити до участі у фіналі Кубка Полтавської області з футболу 2012 р. – півфіналіста розіграшу (суперника команди «Нове життя» на цій стадії змагань) – футбольну команду «Динамо» (Решетилівка).

Фінальна гра Кубка області з футболу між командами «Фламінго» (Комсомольськ) та «Динамо» (Решетилівка) відбудеться у середу, 27 червня, у Комсомольську на стадіоні «Юність». Початок о 18.00.

Запрошуємо відвідати цей цікавий поєдинок.  

З повагою
голова робочої групи В. ДЕТЮК

Погода