Матчі - 18-10-2014, 09:10 - sasa 202

Прохолодна нічия Ворскли і Металіста

Прохолодна нічия Ворскли і Металіста

Ворскла і Металіст зіграли в малоцікаву нульову нічию, яка, схоже, задовольнила обидві команди

 

Ворскла – Металіст – 0:0

Протокол

 

Поєдинок між Ворсклою та Металістом виглядав одним із найбільш рівних протистоянь туру, а значить і вельми інтригуючим поєдинком. Обидві команди претендують на єврокубкові позиції і в очній дуелі повинні були продемонструвати якісний футбол. Насправді ж ми не побачили нічого особливого на полі стадіону в Полтаві. Бути може, завадило цьому в деякій мірі зацикленість команд на обороні. Футболісти куди більше хотіли не пропустити, не допустити помилки біля своїх воріт, ніж забити гол у чужі. Від того і мінімум небезпечних моментів можна було спостерігати в звітному поєдинку.

У першій половині зустрічі і зовсім команди на двох розжилися двома можливостями забити. І обидві були на рахунку господарів. Не реалізував вихід сам на сам Олег Баранник. Блискуче впорався з його ударом у ближній кут воріт досвідчений Горяїнов. Міг і не допомогти голкіпер Металіста своїй команді в іншому епізоді, коли після прострілу від Громова розстрілював ворота з центру штрафного Санжар Турсунов, але Ковпак виступив в цьому епізоді на боці харків\’ян, прийнявши найнебезпечніший удар хавбека Ворскли на себе.

Толком нічого не змінилося на футбольному полі і після перерви. Вихід Янузі замість Баранника також особливо не додав гостроти Ворсклі в атаці. Лише раз албанець вийшов на ударну позицію на лінії чужого штрафного майданчика, але відправив ігровий снаряд поруч зі штангою. Металіст відповідав своєю небезпечною грою ще рідше. Згадуються лише два моменти від Едмара. Спочатку його у певному сенсі випадковий удар із лінії штрафного під поперечину витягнув Богуш, а потім бразильський українець після класного пасу від Чако Торреса не зумів обробити м\’яч у вигідній позиції в чужому штрафному майданчику.

Ближче до кінцівки поєдинку були деякі небезпечні стандарти у ворсклян. Не використали свої шанси Дедечко та інші виконавці. Не можна не відзначити і велику кількість жовтих карток для футболістів Металіста. Деколи лише з порушенням правил вдавалося харків\’янам стримувати наступальні пориви футболістів Ворскли. Підсумкова нульова нічия виглядає більш ніж справедливим результатом. За всі дев\’яносто хвилин команди так толком і не награли хоча б на один забитий м\’яч. Такий результат зберіг позиції Ворскли і Металіста поблизу від зони єврокубків.

Погода