Міні-футбол - 24-09-2014, 09:09 - sasa 264

Райз-Максимко – володар Кубка України

Райз-Максимко – володар Кубка України

Ігрові майданчики Залізного Порту, що на Херсонщині, стали місцем проведення розіграшу Кубка України з міні-футболу серед ветеранів (40 років і старші) під назвою «ВМП сup-2014», в якому боротьбу вели 11 команд з різних куточків держави, розподілених на чотири підгрупи.

Успішно зіграли на міні-футбольних змаганнях лубенські ветерани з команди «Райз-Максимко». Спочатку вони у своїй підгрупі перемогли з рахунком 1:0 команду з курортного Хмільника Вінницької області, потім здолали 2:0 завдяки влучним ударам Володимира Малиха і Євгена Стригунова ровесників з Умані, що на Черкащині.

Вийшовши до півфіналу, «Райз-Максимко» у досить напруженому поєдинку перемогли «Авіаком» (Київ). Цікаво, що за 30 секунд (!) до фінального свистка лубенці поступалися 0:1. І тут своє вміння добитися позитиву продемонстрував граючий тренер луб енців Юрій Тютюнник, після удару якого м’яч пройшов між ногами голкіпера суперників і влетів у сітку воріт – 1:1. А далі були пенальті, які краще виконали лубенці – 3:1 на їх користь.

У головному фіналі кубкового турніру на «Райз-Максимка» чекало протистояння з сильною командою міста Енергодар Запорізької області. І тут основний зустрічі час не виявив переможця – 0:0. А удари з семиметрової позначки краще виконала лубенська команда 2:0 на її користь.

До футбольних Лубен гравці «Райз-Максимка» привезли чудовий трофей – Кубок України! Ось хто захищав честь Полтавщини на престижних змаганнях на березі Чорного моря: Олег Козаченко, Юрій Тютюнник, Євген Стригунов, Володимир Малих, Сергій Дубов, Микола Швіндін, Юрій Підтоптаний, Віктор Мирко.

Вшанування лубенських ветеранів відбудеться на стадіоні «Центральний» 18 жовтня у перерві матчу чемпіонату області між ФК «Лубни» – «Нове Життя» (Андріївка).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода