Першість Полтавщини - 21-09-2014, 08:09 - sasa 134

Розв\’язка уже скоро

Розв\’язка уже скоро

Зіграні матчі 17 туру чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги і у всіх перемогли лідери змагань.

ФК «Глобине» – ФК «Шишаки» 1:0.
Перше коло: 4:2.

Цікаво, що у напруженому поєдинку переможний гол з пенальті (збили у штрафній нападника господарів Антона Оганесова) забив на 90+6 хвилині В\’ячеслав Кувшинов…  

«Фламінго» (Комсомольськ) – ФК «Лубни» 2:1.
Перше коло: 3:1.

Цей поєдинок був напруженим та цікавим і молода лубенська команда Анатолія Гришановича трималася майже до середини другого тайму. Але, як кажуть, «клас є клас». Два голи у господарів провели Андрій Кондрашов і Олексій Топор. Лише одного м’яча сквитали гості у виконанні Вячеслава Марусича – 2:1 перемога комсомольчан. Ось як прокоментував матч наставник «Фламінго» Євген Слива: «Особисто мені сподобалася молода команда Анатолія Гришановича, яка демонструвала добротну гру і швидкий футбол. В лубенців є майбутнє. Але сьогодні ми були сильнішими». 

«Колос» (Дмитрівка) – СК «Полтава» 0:2.
Перше коло: 0:1.

У цьому протистоянні долю поєдинку встановили два влучні удари у другому таймі постійних «забивал» полтавців – Дмитра Куімова і Юрія Фоменка. Гості перемогли і продовжують очолювати турнірну таблицю змагань.

«Колос» (Дмитрівка) – ДЮФШ ФК «Ворскла» 3:2.
Перше коло: 4:1.

Це був пропущений матч 15 туру. У напруженій боротьбі господарям вдалося схилити переможну чашу терезів на свою сторону завдяки голам Юрія Турчина, Максима Остапця і Сергія Пилипчука.

Матчі ФК «Карлівка» – «Нове Життя» (Андріївка), «Олімпія» (Савинці) – ФК «Рокита» відбудуться 24 вересня.

 

Турніре становище та календар >>>

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода