Матчі - 01-11-2014, 08:11 - sasa 155

Сачко вперше не зміг обіграти Павлова

Сачко вперше не зміг обіграти Павлова

На відміну від кубкової гри двома днями раніше, цього разу в чемпіонаті Ворскла і Іллічівець розіграли \”суху\” нічию

 

Ворскла – Іллічівець – 0:0

Протокол

 

За останній місяць з невеликим Ворскла та Іллічівець мають вже третє побачення, і цього разу маріупольська команда зуміла змінити програшну для себе статистику. Цікаво, що вперше з того часу, як біля керма біло-зелених став Василь Сачко, він вперше не зміг обіграти Іллічівець Миколи Павлова.

Ворскла почала матч значно сильніше, взявшись закидати штрафну суперника фланговими навісами. З близьких дистанцій пробивали Громов і Янузі, проте у ствір воріт господарі не потрапляли. Крім того, з небезпечного штрафного неточно пробив Дедечко. Однак відчувалося, що Ворскла близька до забитого голу.

Іллічівець відповідав невдалими стандартними положеннями, а також робив ставку на індивідуальну гру. Чи не найкращий момент першої половини зустрічі створив Андрій Тотовицький, який обіграв кількох опонентів, увійшов у штрафну по центру і пробив повз воріт.

На це Ворскла повинна була відповідати голом, так як оборона гостей залишила біля своїх воріт Євгена Ткачука, але з ударом у захисника метрів із десяти впорався Чурилов.

У другому таймі Іллічівець почав явно грати на утримання рахунку, а от Ворскла нехай досить повільно, але ближче до кінця розгойдалася і створила низку моментів. Було багато навісів у штрафний, після яких господарям лише трохи не вистачало для небезпечного удару, були дальні спроби пробити Чурилова. Пригадується удар Громова метрів з 22-х, коли кіпер Іллічівця не без труднощів перевів м\’яч на кутовий.

Найкращий шанс змарнував Ковпак, який потужно бив метрів із трьох, однак здорово зіграв Яворський, який прийняв м\’яч на себе. В результаті Ворскла, володіючи ігровою перевагою, все ж таки мала певні проблеми з організацією виразних атак, що не дозволило полтавській команді здобути третю поспіль перемогу над Іллічівцем.

Погода