- 08-08-2014, 08:08 - sasa 160

Нудні нулі в Ужгороді

Нудні нулі в Ужгороді

У матчі, в якому моментів аби забити було більше у Говерли, все закінчилося скучними нулями…

Говерла – Ворскла – 0:0

Якщо говорити про цей матч, то такий результат цілком справедливий. Були періоди в матчі, коли періодично загрожувала воротам суперника Ворскла, були досить нервові для її оборони відрізки, але в підсумку суперники не зуміли скористатися ні одним із моментів, які зрідка виникали при рівній грі.

У першому таймі ближче до успіху були господарі. Найнебезпечніший момент вони створили завдяки хитрому розіграшу штрафного, внаслідок якого кілька гравців Говерли опинилися перед воротами Богуша, але не зуміли заштовхати м’яч у сітку. Можна також згадати технічний удар Степанюка, після якого Богуш витягнув м’яч з верхнього кута воріт.

Стильні дивани за доступними цінами на http://www.pufetto.com.ua/. Ви оплачуєте лише вартість дивану. Приїздіть до нас в магазин подивіться, посидіть і навіть полежіть на диванах PUFETTO. Ми зустрінемо вас і відповімо на всі ваші запитання!

Після перерви Ворскла активізувалася, мабуть зіграла певну роль проведена Сачко заміна. Він випустив замість Кривошеєнка Скляра, який сам нічого в другому таймі не показав, зате агресивніше і ефективніше почав діяти перейшов на правий фланг Турсунов. Саме від нього виходила основна загроза оборонних порядків Говерли, плюс іноді вдавалося загострювати гру Громову. Однак у більшості випадків все загострення приводили лише до стандартних положень, які полтавці  виконували погано. Винятком стала атака ворсклян на 50-й хвилині, наприкінці якої Дедечко після прострілу Турсунова не зумів переправити м’яч у порожній кут воріт.

Говерлі шанс забити переможний гол був на 73-й хвилині. Фещук, утік від захисників, але пробив поруч зі штангою.

16 серпня Ворскла у 4 турі Ворскла приймає вдома донецький Металург.

Погода