Кубок Полтавщини - 11-07-2014, 10:07 - sasa 200

Супергол Павла Куцого вивів СГМ Рокиту в чвертьфінал кубка Полтавщини

Супергол Павла Куцого вивів СГМ Рокиту в чвертьфінал кубка Полтавщини

11 липня був зіграний перший матч 1/8 фіналу розіграшу цьогорічного Кубка Полтавщини з футболу, після якого стала відома команда, що потрапила до наступного етапу змагань.

ФК СГМ «Рокита» – СК «Полтава» 2:1
Павло Куций (50), Денис Сенчук (54) – Андрій Воронкін (76).

У Рокиті сталася не велика сенсація: одноосібний лідер вищолігового чемпіонату області СК «Полтава» мінімально поступився 1:2 господарям поля. Але кубок є кубок і комусь доведеться поступатися вже на цій стадії змагань. У першому таймі гра була млявою і господарі створили лише один голевий момент біля воріт полтавців. Напочатку другої сорокап’ятихвилинки красень-гол забиває Павло Куций, який зі своєї половини поля з 55 метрів потужним ударом вколочує м’яча у сітку воріт гостей – 1:0. А вже через 4 хвилини після цього повз голкіпера пробиває Денис Сенчук – 2:0. І лише наприкінці поєдинку полтавці сквитали одного м’яча після удару Андрія Воронкіна. На Полтавщині визначився перший кубковий чвертьфіналіст.

Інші шість матчів будуть зіграні у суботу 12 липня:

«Нове Життя» Андріївка – «Фламінго» Комсомольськ
«Зеніт» Калайдинці – ФК «Лубни»
«Фортуна» Кейбалівка – «Колос» Дмитрівка
ДЮФШ ФК «Ворскла» Полтава – ФК «Шишаки»
«Чайка» Дейкалівка – ФК «Карлівка-2»
ФК «Рокита» – ФК «Глобине»

У неділю 13 липня зустрінуться на попередньому етапі «Псел» (Гадяч) – «Світанок» (Заріг) і переможець цієї пари прийме «Олімпію» (Савинці) 16 липня (середа).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода