Міні-футбол - 30-11-2014, 05:11 - sasa 176

Світанок – володар Кубка Лубен

Світанок – володар Кубка Лубен

«Арарат» (Лубни) – «Світанок» (Заріг) 3:3 (за пенальті – 2:3).
Відкритий Кубок міста. Фінал. 29 листопада. Лубни. Майданчик ЗШ № 1. 87 глядачів. -1 С.
Судді: Ю. Юрченко, М. Гайдук (обидва – Лубни). Делегат-інспектор: І. Парасіч (Лубни).
«Арарат»: Четверіков, Величко, Рева, Шоха, Сергієнко, Морозюк, Савельєв, Шевченко. Тренер: Д. Даніелян.
«Світанок»: Чернець, Коршун, Чепа, Маслак, Золотаренко, Тяжлов, Симоненко, Рєзнік, Степаненко. Тренер: О. Черненко.
Голи: Шевченко (11), Савельєв (17), Рева (37) – Маслак (20), Золотаренко (29), Тяжлов (31).

Кубковий поєдинок викликав неабияку зацікавленість в любителів футболу міста. Адже рік тому у фіналі зустрілися саме ці дві команди (лише «Арарат» мав назву «Сава і К») і тоді переміг 4:1 колектив Володимира Савельєва. Спочатку у рахунку вели господарі – 2:0. І у багатьох уболівальників вже складалося враження про велику перемогу араратівців. Але, як кажуть, «не тут-то було». Гості зрівняли рахунок, а потім ще й вийшли вперед – 3:2.

Все ж, господарям завдяки влучному удару Ярослава Реви вдалося завершити мат у бойову нічию. А в серії пенальті дебютний удар Ігоря Морозюка парирував досвідчений голкіпер зарізчан Олександр Чернець, який, гадаю, був одним з кращих на майданчику. Усі інші пробиття семиметрових ударів опонентами були реалізовані. Отже, «Світанок» взяв реванш в лубенців і заслужено став володарем цьогорічного Кубка Лубен.

На урочистій церемонії нагородження обидва колективи кубками, грамотами вітали працівники Лубенської міської Федерації футболу – Анатолій Гришанович (голова) і Іван Парасіч (секретар). Призи отримали кращі гравці фіналу: Ігор Морозюк («Арарат») і Олександр Чернець («Світанок»). Тепер кубкові фіналісти зосередились на матчах відкритого чемпіонату міста з міні-футболу, в якому стартувало 15 команд з трьох районів області.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода