Останні новини - 16-04-2013, 11:04 - sasa 175

Тиждень Іллічівця для Ворскли

Тиждень Іллічівця для Ворскли

Волею календарів цього тижням командам Ворскли доведеться тричі зіграти з командами Іллічівця

Сьогодні, 16 квітня, команди зіграють між собою матч 8 туру першості U-19 серед команд групи 1. На стадіоні Лтава підопічні Олександра Омельчука о 15 годині прийматимуть лідера першості. Іллічівець після першого кола впевнено очолює турнірну таблицю. Підопічні Андрія Пилипенка втратили лише два очки в турнірі і мають прекрасні шанси виграти турнір дев\’ятнадцятирічних. А ось ворскляни в фінальному турнірі не можуть ніяк здобути першу перемогу, а тому команда з двома очками йде останньою в групі 1.

У першому колі в Маріуполі Іллічівець впевнено обіграв Ворсклу – 4:1. Причому вже до перерви молоді маріупольці вигравали з великим рахунком 3:0. По перерві Юрій Павлик відіграв один м\’яч, але як виявилося це був єдиний успіх біло-зелених.

Обслуговуватиме матч буде суддівська бригада на чолі з арбітром у полі киянином Євгеном Яковлевим. Арбітри на лінії ― Олег Дробітько (Полтава) та Ігор Сидорук (Конотоп). Резервний арбітр ― Олександр Матяш (Полтава). Інспектор ― Валерій Шевченко (Харків).

Отже, 15 година, стадіон Лтава. Матч Ворскла ― Іллічівець.

А у четвер, 18 квітня, трилогія матчів з Іллічівцем продовжиться. Цього разу вже молодіжні команди зіграють між собою у Маруіполі. А на закуску маріупольського тижня ― гра основних складів, яка відбудеться 19 квітня, у п\’ятницю. Микола Павлов вперше керуватиме своїм Іллічівцем з тренерської лави проти своєї колишньої Ворскли. Думається, буде цікаво!

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода