Прес-конференції - 01-11-2014, 09:11 - sasa 174

Василь Сачко: Навколо Ворскли постійно якісь інтриги

Василь Сачко: Навколо Ворскли постійно якісь інтриги

Головний тренер Ворскли, як завжди, на прес-конференції був стриманий в оцінці гри своїх підопічних

 

– Що казати? 0:0… Важка гра була. Хлопці старалися, але бажання та старання було мало. Для того, щоб виграти, потрібно забивати м’ячі. Ми створювали моменти, напівмоменти, якими мали скористатися. Це футбол, нічого не поробиш, потрібно із високо піднятою головою дивитися на реалії. Ми розраховували на перемогу, хотіли виграти, але це футбол.

– Нефутбольне питання: ви родом із Донбасу, з вашими рідними все добре?
– Дякувати Богу. Але є багато друзів, які переживають ненейкращі часи у житті. Ми розуміємо також і Іллічівець, їхні проблеми. Коли не має домашнього стадіону, коли постійно у дорозі, це не додає плюсів. Що стосується нашої гри, ми будемо її розбирати. Готуватися на наступні матчі. Зараз так виходить, що навколо Ворскли постійно якісь інтриги, якась напруга. Є «добродії», які можуть зрадіти такому результату. А нам потрібно крокувати далі. Я впевнений, що у нас попереду багато ігр та перемог.

– На минулому матчі з Іллічівцем тут був Андрій Русол. За кім він спостерігав?
– Я знаю, мене зараз не цікавить на кого він дивився. Крім Русола приїздять і на інші ігри Ворскли, інші спеціалісти. Дивляться, цікавляться нашими гравцями. Конкретних пропозицій не було. Я зараз не можу, щось казати, бо нема конкретики. З тими футболістами, у яких закінчується контракти ми ведемо розмову, якщо вони бажають грати у Ворсклі, вони тут грають.

 

Прес-служба ФК Ворскла

Погода