Прес-конференції - 15-09-2014, 11:09 - sasa 140

Василь Сачко: Рахунок – на табло

Василий Сачко

Наставник полтавської Ворскли на післяматчевій прес-конференції не приховував свого задоволення підсумковим результатом у матчі проти львівських Карпат.

– Хочу привітати всіх уболівальників із перемогою. Ми ретельно готувалися до цієї гри. Може не все виходило. Ми могли забити, але і нам могли. Треба віддати належне Карпатам це вже не та команда, яка була на початку чемпіонату. Вони грамотно проводили зустріч. Була важка гра, все це бачили. Я радий, що забили і подвоїли перевагу. Ми привітали хлопців у роздягальні, вітаємо і всіх вболівальників. Рахунок – на табло.

– Ви довго вірили в Ковпака?
– Я радий за цього хлопця. Він багато працює на тренуваннях. Ці матчі йому не вдавалося забити. Бувають моменти, що не вдається забити, я і сам був нападником, добре це знаю. Я радий, що йому вдалося забити, дасть Бог, він продовжить і далі так. Він завжди знаходиться там, де треба, добре знаходить моменти. Це вже плюс.

– Що сталося з Пердутой?
– Він отримав травму ще в першому таймі. Над ним працювали лікарі. Він мужньо вийшов на другий тайм. У нього щось із ногою, мені лікар розповість пізніше. Внаслідок травми, ми його поміняли.

– Що з Міщенко, Маркоскі і Пісоцьким?
– Вони вже приступили до індивідуальної роботи. Міщенко зняв гіпс, Маркоскі вже тренується, Пісоцький теж. Я сподіваюся, що скоро вони відновляться, і у нас в команді буде більше конкуренції.

– Ви стали підпускати до основи молодого Кизилатеша?
– Він добре грає в дублі, виділяється. І ми звертаємо уваги на молодих хлопців, залучаємо їх, щоб винагородити. Щоб вони знали, що їм є куди прагнути.

Погода