Першість Полтавщини - 07-09-2014, 02:09 - sasa 188

Вирішальний гол Антона Оганесова

Вирішальний гол Антона Оганесова

У розпалі чемпіонат Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. Центральним матчем 15 туру була зустріч в Рокиті, де місцева команда приймала глобинців.

ФК «Рокита» – ФК «Глобине» 2:3.
Перше коло: 1:0.

У беззаперечному лідерському поєдинку, на мою особисту думку, зустрілися найсильніші на сьогодні вищолігові команди обласного чемпіонату. І у цьому матчі, гадаю, дещо пощастило гостям, які добилися такої важливої для себе перемоги в гостях. Глибинці першими і відкрили рахунок вже на 5 хвилині зустрічі – відзначився Кирило Смірнов. Потім господарі не забарилися з голами, які вправно виконали Олег Гориславець і Олександр Василенко. Ще один м’яч провів глобинець Олександр Міславський – 2:2. Але нічийним результатом цій футбольній зустрічі не судилося завершитися. За дві хвилини до фінального свистка полтавського арбітра Олега Дробітька вирішальний м’яч у ворота господарів забиває один з кращих голеадорів чемпіонату Антон Оганесов – 2:1 на користь глибинців.

«Колос» (Дмитрівка) – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – матч перенесено.

«Олімпія» (Савинці) – «Нове Життя» (Андріївка) 1:1.
Перше коло: 2:1.

Цей матч був теж цікавим на прогнози серед уболівальників. Адже у першому колі олімпійці здолали своїх опонентів у Машівці. Все вирішилося у першому таймі, коли спочатку гості «привезли» собі авто гол (після удару Олександра Донця м’яч потрапив у Володимира Пр виходька і влетів у сітку воріт андріївців. Потім невтомному Сергію Зав’ялову влучним ударом вдалося встановити кінцевий рахунок зустрічі – 1:1. Щоправда, новожиттівці домінували на полі суперника протягом зустрічі і могли відзначитися голами Олександр Мелащенко, Роман Рябенко, Євген Супруненко і Сергій Зав’ялов, але їм бракувало у точності ударів або надійно грав голкіпер миргородців Євген Макаренко, який тричі виручив свою команду після виходу «віч на віч» гостей.

ФК «Шишаки» – СК «Полтава» 0:0.
Перше коло: 2:4.

Послаблений у другому колі ФК «Шишаки» дав гідну відсіч одноосібному лідеру вищоліговим змагань СК «Полтава», хоча полтавці домінувалі на полі протягом всього поєдинку. Могли відзначитися голами Андрій Воронкін, Дмитро Куімов, Олександр Щочка. Але господарі всю футбольну увагу звернули на свої захисні редути і благополучно вистояли, добившись позитивного результату.

 

Першість Полтавщини 2014 >>>

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода