Матчі - 20-09-2014, 07:09 - sasa 188

Ворскла громить Металург у Запоріжжі

Ворскла громить Металург у Запоріжжі

Полтавська Ворскла доволі впевнено перемогла у Запоріжжі місцевий Металург – 3:0

 

Металург Запоріжжя – Ворскла – 0:3

Протокол

 

Ніщо не віщувало такого підсумкового результату. У дебюті зустрічі команди боролися собі в центрі поля, особливо до чужих воріт не прагнули, але раптом Арменд Даллку виконав передачу через все поле в штрафну, а Ахмед Янузі ще більш несподівано пробив з льоту в ближній кут. Албанець продемонстрував свою майстерність, але вина Боровика в пропущеному м\’ячі очевидна.

Після цього голу команди повернулися до неспішної манері гри з великою кількістю боротьби в центрі поля і тактичних фолів.

Нового сплеску активності довелося чекати до 32-ї хвилини, коли команди з невеликим інтервалом обмінялися небезпечними ударами. Спочатку Орелесі втратив м\’яч на своїй половині поля, що дозволило Чеснакову вивести на ударну позицію Турсунова, однак Боровик на цей раз не схибив. Потім Прийомов виконав технічно складний удар із льоту, але з близької дистанції влучив точно в Богуша.

Останній момент у першому таймі втратив Ахмед Янузі. Сапай віддав йому пас практично на порожні ворота, захисники і навіть воротар вже були відіграні, але албанець пробив із кількох метрів поруч зі стійкою.

Після перерви гра не змінилася, а значить, шансів зрівняти рахунок у Металурга не могло бути багато. Тому Юсов просто зобов\’язаний був реалізовувати чистий вихід сам на сам на 63-й хвилині, однак удар він виконав без вишуканості, і Богуш ногою відбив м\’яч у бік.

Ворсклі ж для того, щоб зміцнити свою перевагу, навіть не знадобився небезпечний момент. Турсунов просто отримав м\’яч ближче до лівого флангу, змістився до центру і метрів з 23-х підкрутив м\’яч у дальню дев\’ятку.

Не минуло й хвилини, як у Металурга з\’явився шанс воскресити інтригу, але Дмитро Льопа, якого забули суперники в центрі штрафного, головою пробив поруч зі штангою.

Складно судити, як були справи з \”фізикою\”, але психологічних сил боротися до фінального свистка у Металурга точно не було, що дозволило Ворсклі без проблем утримати комфортний рахунок і навіть довести його до великого за мить до фінального свистка. Андрій Ткачук, який вийшов на заміну, відзначив народження дочки чудовим голом під поперечину з 25 метрів.

Погода