Новини - 16-03-2009, 12:03 - sasa 383

“Ворскла” – “Львів”: фанатський сектор

“Ворскла” – “Львів”: фанатський сектор

Повна неадекватність і байдужість керівництва команди і служби безпеки стадіону до своїх фанів. Це єдина відповідь, якою можна характеризувати їх поведінку у день матчу. Що вони хотіли і для чого витворяли весь цей «цирк» – так і залишилось запитанням…

Все почалося з того, що в касах стадіону розпочали продаж білетів на 22 сектор та ще й в кількості аж 200 штук(!) при вмістимості сектору 500 чол. , при цьому цифра 22 номера сектору в білетах була перекреслена і на ній від руки написана цифра 6. Мене завжди дивували люди, вчинки яких не піддаються логіці.

Суппортери пішли спочатку до звичного, «рідного» сектору, де міліціянти вперто відмовлялися пускати їх, при цьому не перестаючи жестикулювати, тикаючи пальцями в в бік 6-ого сектору мотивуючи свою поведінку тим, що ми самі перекреслили номер сектору на білетах. Після чого весь движ хлинув туди, де нарешті зміг нормально зайти і зайняти місце для «шизи» у внутрішній частині стадіону. Порадувала кількість людей, яка змогла прийти, не дивлячись на цей «каламбур», їх було близько 300-сот. Звук на 4-ку з мінусом – багато нових людей, та й викладалися деякі люди не на повну. З баннерів тільки «Ворскла Грін-вайт ультрас» та «Вайт-грін лайф».

Після перерви знову проблеми з акабами, які не зрозуміло чого відмовилися пускати назад тих людей, які в перерві матчу вийшли з сектору, хоча це й дало свої плюси. «Вигнанці» розмістилися на сусідньому 5-тому секторі. І, нарешті, коли почалися переклички між двома групами фанів, до цього активно долучилася кузьма, тому цей день можна назвати «Перший день переклички між суппортерами і кузьмою». Звичайно не слід забувати, що цьому сприяла близькість сектору до інших «болєл», але надіємося – «фундамент» закладений.
З початком другого тайму на поле запустили близько двох десятків касових стрічок, виглядало непогано. Також під кінець матчу були запалені кілька стробоскопів, але на щастя, цього разу працівникам правоохоронних органів вистачило розуму не розпочинати «місилово».
Після матчу відбувся марш, який визвав справжній «фурор» у місті, до нього приєдналися навіть випадкові особи, які викликали усмішку, коли задавали питання : «Хлопці, а який рахунок?».

Загалом прикольний видався «суппорт», такий й би і рахунок на табло…

Звіт – Полтавський

Погода