Новини - 16-11-2014, 06:11 - sasa 235

Ворскла і Металіст знову зіграли внічию

Ворскла і Металіст знову зіграли внічию

Використовуючи паузу, яка винекла в чемпіонаті України, полтавська команда провела у Харкові спаринг проти Металіста

 

Металіст – Ворскла – 1:1

Кобін, 19 – Даллку, 9.
Металіст: Горяїнов, Вільягра, Папа Гуйє, Тотадзе, Кобін, Краснопьоров, Торрес, Ребенок, Кулаков, Болбат, Давидов. 2-й тайм: Погорілий, Бойчук, Торсільєрі, Тотадзе, Пшеничних, Ю.Ткачук, Краєв, Чередниченко, Радченко, Болбат, Барилко.
Ворскла: Богуш (Непогодов, 46), Романчук, Даллку, Ткачук Є. (Логінов, 61), Скляр (Пернацький, 67), Громов (Кривошеєнко, 61), Чеснаков (Кизилатеш, 67), Ткачук А. (Дедечко, 61), Турсунов (Маркоскі, 61), Янузі (Баранник, 61), Ковпак (Міщенко, 61).
На 35-й хвилині вилучений Торрес.

 

Як і у нещодавному матч чемпіонату України, команди знову зіграли внічию. Але на відмінну від нульового офіційного поєдинку в Полтаві, товаруха на базі Металіста приніс результативну нічию – 1:1.

 

Усі голи були забиті у першому таймі. Рахунок у матчі відкрив на 9 хвилині Арменд Даллку. Громов заробив штрафний у трьох метрах від бічної лінії. Турсунов навісив на дальню штангу, де Даллку головою переправив м\’яч у ворота Горяїнова.

 

Господарі відігралися за 10 хвилин. І знову гол був забитий після розіграшу штрафного. Скляр порушив правила біля карного майданчика. Кобін сильно пробив і Богуш не сміг врятувати свої ворота – 1:1.

Погода