Матчі - 14-09-2014, 11:09 - sasa 157

Ворскла перемагає Карпати у грі нереалізованих моментів

Ворскла перемагає Карпати у грі нереалізованих моментів

Полтавська команда в останні 10 хвилин гри зуміла двічі забити Карпатам і здобути другу перемогу в сезоні

Ворскла – Карпати – 2:0
Протокол

Зустріч в Полтаві розвивалася так, що результат міг бути зовсім протилежним. Вся справа була в реалізації: Карпати свої моменти не використали, за що і були покарані в кінці матчу.

Богуш вступив у гру вже на восьмій хвилині, коли відбив удар Кожанова з лінії штрафної. В середині тайму відправляти м\’яч у сітку міг Сергійчук. Але, замикаючи навіс Ксьонза з правого флангу, Михайло пробив трохи вище поперечини. Господарі ж свій перший гольовий момент створили лише на 38-й хвилині: з десяти метрів Ковпак не зумів влучити у ворота з вигідної позиції.

Після перерви почалася гра на нервах. Після помилки Ільющенкова на 48-й хвилині полтавці двічі мали можливість відправити м\’яч у порожні ворота, але спочатку Громов, а потім – Ковпак двічі бацнули м\’яч у напрямок лицьової лінії. І буквально тут же, в атаці Ксьонз, вийшовши на побачення з Богушем, відправив м\’яч \”в молоко\”! Ця контратака почалася з втрати Чеснаковим м\’яча в центрі поля.

Не забили гості і другий чистий вихід сам на сам. На 66-й хвилині  Пучковський, який вийшов на заміну, опинившись віч-на-віч із воротарем суперника прийняв дивне рішення, покатив м\’яч уздовж по лицьовій, де знаходився в менш вигідній позиції партнер. Природно, що момент для взяття воріт був упущений.

А на 80-й хвилині стався гол. У верховій боротьбі Балажіц двинув Янузі ліктем по голові, а Дедечко зі штрафного елегантно і ефектно перекинув стінку. Без шансів для Ільющенкова!

Карпати кинули всі сили на атаку – і натрапили на \”контру\”. За дві хвилини до кінця основного часу зустрічі Кополовець втратив м\’яч на своїй половині поля, після чого Янузі дотягнув м\’яч до чужого штрафного і завдав удару. Ільющенков відбив м\’яч прямо перед собою, ніж Ковпак і скористався. 2:0!

Що цікаво, гості не зуміли реалізувати гольовий момент навіть тоді, коли результат матчу вже був вирішений. У компенсований час Пластун, замкнувши головою навіс Ксьонза, дозволив Богушу перевести м\’яч у штангу. Мабуть, забити в цей вечір Карпатам не судилося, а пані Удача була цілком на боці ворсклян.

Погода